nlc.hu
Húsvét

A Maldív-szigeteken tölti a húsvétot Caramel és családja

Varázslatos helyen húsvétoznak Caramelék – fotó

Paradicsomi környezetből jelentkezett be az énekes felesége.

A Maldív-szigeteken tölti a húsvétot Caramel a családjával. Az énekes felesége osztott meg egy családi fotót a közösségi oldalán – szúrta ki a Blikk -, amin éppen a homokos óceánparton pózolnak.

Caramel

Caramel tavaly nem tudott elutazni a Maldív-szigetekre, idén azonban bepótolta – MTI Fotó: Mohai Balázs

Szilágy Szilvi a 7 éves kislányukat is megmutatta, pedig ritkán posztol Szofiról. Mint a felvételen is jól látni, a kislány nagyon élvezi a homokos partot.

Mindegy hol vagyunk…a lényeg, hogy együtt” – írta a képhez a boldog anyuka.

Caramel felesége azt is megindokolta, hogy miért döntöttek ilyen egzotikus úti cél mellett. “Az apukájának és nekem nem volt olyan gyerekkorunk, lehetőségünk, hogy gyermekként eljussunk több országba és lássunk különböző kultúrákat, az óceánt… Én tavaly láttam először, 26 évesen…amikor egyedül elutaztam ide. Szóval Szofi nagyon hálás ezekért a pillanatokért és mi is azok vagyunk a férjemmel, hogy ilyen emlékekkel gazdagíthatjuk a gyermekkorát” – magyarázta egy másik posztjában Szilágyi Szilvi, aki tavaly egyedül utazott el ide, a Maldív-szigetekre. Ez a 3 millió forintos nászútjuk lett volna, de végül magányos vakáció lett Szilágyi Szilvi számára. Caramel akkor állítólag gőzerővel készült egy koncertre.

Sztárok húsvétja az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top