Húsvét 2011

Cora Íz és Hagyomány márkájának húsvéti ajánlata

A húsvéti ünnep alkalmával minden háziasszony kívánsága, hogy ízletes, zamatos ételeket tudjon varázsolni az ünnepi asztalra. A Cora Íz és Hagyomány márkája segít abban, hogy ünnepi ételeink különlegesen finomak, ínycsiklandóak legyenek.

Az Íz és Hagyomány termékekkel nagyszerű gasztronómiai élményt szerezhetünk családunknak, hiszen a magyar gasztronómiai örökség újrafelfedezése révén, egy különleges termékválaszték jött létre.

Elkötelezettek vagyunk az eredeti ízek újrafelfedezése mellett, hogy Vásárlóink természetes és tápláló ételek fogyasztásakor is átéljék az ízek igazi élvezetét.

 Íz és Hagyomány

 

Az Íz és Hagyomány 100%-ig magyar eredetű termékek alapanyagainak eredete és minősége magas szinten ismert. Olyan termelőkkel dolgozunk együtt, akik egy hagyományos és tiszteletet érdemlő mezőgazdasági termelés kultúráját osztják meg velünk.

 Kiemelkedően fontos számunkra a környezetükbe illeszkedő, és a természetes forrásokat tiszteletben tartó mezőgazdasági termelés és állattartás.

 Íz és Hagyomány Buday Péter mesterszakács közreműködése révén a tradicionális gasztronómiai örökséghez tartozó és a modern konyhaművészet jegyeit is magán viselő teljesen új, nyilvánosságra még nem hozott recepteket szeretnénk megosztani Önökkel, hogy az étkezés öröme és a kiegyensúlyozott táplálkozás ismét egyet jelentsen mindnyájunk számára.


Buday Péter Íz és Hagyomány receptajánlatait keresse a Cora katalógusaiban, illetve weboldalunkon.

 

Íz és Hagyomány – Egy kis hazai, ínyenceknek!

Keresse az Íz és Hagyomány jelöléssel ellátott termékeinket!

 

 Íz és Hagyomány

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top