Nyereményjáték kivonat

A Central Kiadói Csoport Kft. THE ICKABOG rajzpályázatot hirdet 7-12 éves gyermekeknek J.K. Rowling The Ickabog című új könyvének megjelenésével kapcsolatban. A Kiadó hét héten keresztül, hétfőtől péntekig megoszt egy-három fejezetet a könyvből, valamint a szerző tippjeit, hogy melyik fejezethez milyen rajzot érdemes készíteni. J.K. Rowling a könyv kiadásaiból befolyó jogdíj összeget olyan személyeknek, szervezeteknek ajánlja fel, akik különösen megszenvedték a koronavírus-járványt.

A játék időtartama: 2020. augusztus 18. és 2020. október 9. között. A rajzokat 2020. október 9. 23:59-ig várjuk. A saját kezűleg készített rajzról készült digitalizált képet a https://nlc.hu/ickabogmese/palyazat/ oldalra kell feltölteni. A válogatás 2020. október 12-ig tart. A kiválasztott 34 legjobb rajzról 2020. október 12. napján dönt a zsűri.

A Kiadó a válogatás során összesen 34 rajzot választ ki, amelyek a 2020 őszén megjelenő könyvbe illusztrációként bekerülnek. Ezen kívül minden nyertes Pályázó 50.000,- Ft, azaz ötvenezer forint értékű könyvcsomagot kap, valamint a Pályaművel illusztrált J.K. Rowling: The Ickabog című könyvének magyar nyelvű kiadásának egy példányát.

A nyerteseket e-mailben és telefonon értesítjük, és a nyertesek nevének és postázási címének megadását követően kerülnek a nyeremények kézbesítésre. A játékban csak belföldi, természetes személyek vehetnek részt, akik a pályáztatni kívánt gyerekrajzot készítő 7-12 év közötti gyermek törvényes képviselője. Nem vehetnek részt a szervezők, valamint egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói. A tárgynyeremény készpénzre vagy más nyereményre nem váltható. A Pályázó a rajz beküldésével hozzájárul a rajz nyilvánosságra hozatalához, és vállalja, hogy amennyiben a rajz kiválasztásra kerül, úgy a Kiadóval felhasználási szerződést köt. A rajz beküldésével a pályázó hozzájárul ahhoz, hogy adatait a Central Kiadói Csoport Kft. szervező kezelje a pályázat elbírálása és a nyeremények kézbesítése céljából. Az érintetti igények az ickabog@animus.hu email címen érvényesíthetők.

Adatkezelési tájékoztató az érintetti jogok és az adatkezelés további részleteivel, valamint a nyereményjáték szabályzat az alábbi oldalon megtekinthető: https://nlc.hu/ickabogmese/palyazati-feltetelek/