Ezo

Izing Klára: Az asztrológus karmikus történetei

Ez a könyv segít elgondolkodni, mi a te utad, miért születtél, hogy életed szereplõi mire akarnak megtanítani téged, és te vajon mit adhatsz nekik. Rájössz, hogy mindennek oka van. Még a hibáinknak is. Vagy fõleg azoknak.







Izing Klára: Az asztrológus karmikus történetei







Ár: 1900 Ft
Megrendelhető itt »
Megvásárolható:
• Sanoma Magazin Centrum – Bp. III. ker., Montevideo u. 9.
• Minden nagyobb könyvesboltban.

Játssz velünk, és nyerd meg Klára dedikált könyveinek egyikét! »
Megismered a tökéletes férfit, mégis kisétál az életedből. Vagy olyan sokáig küzdesz a kiszemeltért, hogy már el is felejtetted, miért szerettél bele.
Nem érzed jól magad a párod mellett, de az új könyvelőfiú közelében mindig megnyugszol. Közeleg az esküvőd napja, de valamilyen megmagyarázhatatlan balsejtelem nyomaszt, és szíved szerint lefújnád az egészet. Elmúltál harminc, mindenki azt várja, hogy családot alapíts, te magad sem érted, miért, inkább a karriert választod. Az orvosod pont a te műtétedről késik el. Egy napfényes délutánon totálkárosra töröd a kocsid, de rajtad egy karcolás sem esik.

Gondolkodtál már azon, hogy a sok véletlen életed során valóban csupán véletlenek sorozata?

Nem lehet, hogy egy kijelölt úton haladunk, ahol megvan minden sakkfigura helye? Nem lehet, hogy a tökéletes férfi életed megkeserítője, aki kiforgat a vagyonodból és összetöri a szíved? Vagy épp a sok átsírt éjszaka és megalázó helyzet azért kell, hogy tanulj valami nagyon fontosat önmagadról? Lehet, hogy a te utad nem a családalapítás, hanem a vállalatigazgatás? Vagy csak akkor lehetsz boldog, ha sok gyermek vesz körül? Lehet, hogy egyáltalán nem érzed jól magad a bőrödben? És talán sejted is, hogy miért, csak nem akarsz tudomást venni róla?

Ez a könyv nem ad választ minden kérdésedre. De segít gondolkodni. Hogy megtaláld, mi a te utad. Hogy miért születtél. Miért pont ide, miért pont abba a családba, ahol élsz. Megmutatja, hogy minden lépés fontos. Elgondolkodtat arról, hogy életed szereplői mire akarnak megtanítani téged, és hogy te vajon mit adhatsz nekik. Rájössz, hogy mindennek oka van. Még a hibáinknak is. Vagy főleg azoknak.

Hétről hétre olvashatjuk a Nők Lapjában Izing Klára asztrológus olvasmányos, meseszerű írásait a karmáról, sorsról, előző életekről. Most végre könyv formájában is megjelent.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top