Izzasztó percek
Szponzorált tartalom

Őrjítő szerelem: a párkapcsolat legizzasztóbb pillanatai a karantén alatt

Nincs olyan kapcsolat, amit ne tenne próbára a karantén. Amíg a kapcsolat elején a 0-24 órás együttlét maga a mennyország, addig most, évekkel később, a karantén idején akár a pokol kénköves bugyra is lehet néhány hétre.

Ha össze vagytok zárva a pároddal könnyen előfordulhat, hogy olyan dolgok is feszültséget okoznak kettőtök között, amiket máskor észre sem vesztek. Neked mi az, ami kiveri a biztosítékot, és se perc alatt leizzadsz, ha szembesülsz vele?

Fogselyem, WC-deszka és szétszórt zokni

A párkapcsolati problémák legalapvetőbb kérdéskörei mostanság azok, amikkel valójában csak viccelődni szoktunk. Az összezártságban azonban ezek felnagyítódnak, és akár morális kérdést is kreálhattok belőlük. Tény, a mosdókagyló szélén hagyott fogselyem, a fotelról lefolyó szennyes, a szétszórt zokni egész napos látványa nem szívderítő. Éppen ezért készítsetek beosztást, és közösen végezzétek a házimunkát!

Szipogás, csámcsogás

Eddig édesnek gondoltad azt, ahogy a párod elszürcsölte a reggeli teáját, vagy azt, ahogy este bekanalazta a vacsorát? Ha az egész napodat átszövik az étkezések, és az ahhoz kapcsolódó különböző hangeffektek, hiába veszel nagy levegőket, hogy figyelmen kívül hagyd őket, nehéz kivitelezni, hogy ne izzadj bele a koncentrálásba.

Morzsa a konyhában

Most, hogy otthonról dolgozunk, kétség kívül többet kell takarítanunk, így, ha a konyhában minden reggel recseg a morzsa a talpad alatt, érthető, hogy egy kissé feszült leszel. Persze, nézheted a jó oldalát is: nem kell kávét innod ahhoz, hogy másodpercek alatt felébredj.

Ki viszi le a szemetet?

A házimunka eddig talán leginkább utált része a szemét kidobása most a nap fénypontja lehet. Az, amit eddig halogattatok, vagy egymásnak akartatok átpasszolni, most hirtelen fontos, és üdítő része a mindennapoknak, így érthető, ha magadénak szeretnéd tudni. Légy szemfüles, légy te a gyorsabb!

Az erkély, mint privát szféra

Ha kicsi a lakás, ahol a pároddal élsz, és még csak egy félszoba sincs, ahova elvonulj, a fürdőszobán kívül az erkély az egyedüli menekülőhelyed. Persze, ezzel ő is pont így van, így nem csoda, ha közelharc folyik azért, ki üljön az erkélyre, amikor egyedüllétre vágytok. Arra azonban ügyeljetek, hogy minden nap tudjatok egy kis időt egyedül tölteni, amikor csak magatokra kell figyelnetek.

Közös edzés

Ha a sport az életetek része, most, a járvány ideje alatt nincs könnyű dolgotok. A jó idő persze sok szabadtéri mozgásformát lehetővé tehet, de ha nincs lehetőségeket olyan helyre menni, ahol a szakemberek által javasolt távolságot tartani tudjátok, akkor jobb, ha otthon oldjátok meg a napi edzést. De azért, hogy a koedukált edzőtermi feeling kevésbé élvezetes részét mellőzzétek – és meghosszabbítsátok a felhőtlen együttéléssel töltött órák számát – nem árt, ha edzés előtt izzadásgátló dezodort is használtok.

A vágyölő macinaci

Lássuk be, a melegítőnadrág a világ egyik legkényelmesebb darabja. De ha már hetek óta csak mackónadrágot viselünk, egy idő után egyszerűen elkezdünk vágyni az utcai ruháinkra, és az sem kizárt, hogy a párunkon is szeretnénk látni néha egy farmer-ing kombinációt. Ha home office-ban dolgoztok mindketten, a bolti bevásárlás igazi örömünnep lehet, ami az öltözködést illeti, legalább akkora hévvel készülhettek, mint az első randitokra.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top