Izzasztó percek
Szponzorált tartalom

Szeplős csajok, akik imádják a pöttyeiket

Pár modell kifejezetten azért keresett, mert gyönyörű, különleges szeplői vannak. De mi most olyan sztárokat mutatunk, akik nem a szeplőknek köszönhetik a karrierjüket, mégis büszkén viselik azokat.

A szeplők a melanin nevű anyag felhalmozódása hatására alakulnak ki a bőr legfelső rétegében. Aprók, általában 1-2 milliméter nagyságúak, és a bőr színétől függően lehetnek pirosak, vagy akár  világosbarnák. Leginkább a világos bőrű, világos hajú emberek hajlamosak szeplőket növeszteni, főleg a folyamatosan napsütéssel érintkező bőrfelületeken, az arcon, a karokon, a nyakon és a vállakon,  de akár az egész bőrfelületen. Van, akit bosszant, ezért mindent megtesz, hogy vagy eltakarja, vagy megelőzze a kialakulását, és vannak, akik kifejezetten imádják a szeplőiket, és akiknek nem adatott meg a természetes szeplő, az most tetováltat magára.

Mutatunk öt sztárt, aki szívesen fotózkodik a szeplőivel, amikor csak teheti. Vannak olyan színésznők, akik a szerep kedvéért eltakarják a szeplőiket, de civilben még véletlen sem tennének ilyet, és ott van Meghan Markle, aki kifejezetten megtiltotta a médiának, hogy kiretusálják a szeplőit.

Lisa Kudrow (Fotó: GettyImages)

Lisa Kudrow (Fotó: GettyImages)

Lisa Kudrow-t nem biztos, hogy láttuk szeplősen a Jóbarátokban, de azóta, ha csak nem kell esti sminkben megjelennie valahol, büszkén mutatja meg a szeplőit

Lindsay Lohan (GettyImages)

Lindsay Lohan (GettyImages)

Lindsay Lohan inkább a botrányairól híres az utóbbi időben, de kétségtelenül ő az, aki legtöbbször a vörös szőnyegre is olyan sminket kér, ami engedi látszani a szeplőit.

Julianne Moore büszkén viseli szeplőit (GettyImages)

Julianne Moore büszkén viseli szeplőit (GettyImages)

Julianne Moore-on mindig, minden elegáns. Bár a színésznő még manapság is képes meghatódni, ha valaki szépnek nevezi, nagyon vigyáz a bőrére. Soha nem napozik, és napvédő krém nélkül nem megy ki az utcára. Mindezt viszont nem  a szeplők, hanem a bőre védelmében teszi. A szeplők rajongói sokszor nevezik a szeplőket szexinek, de a színésznőn ezek is elegánsak előszőr és csak utána szexik, mint bármi más.

Audrey Fleurot (GettyImages)

Audrey Fleurot (GettyImages)

Audrey Fleurot, az Életrevalók sztárja gyönyörű szeplőit nemcsak hogy nem titkolja, de előszeretettel öltözik olyan ruhákba, amik kiemelik az apró pigmentfoltokat, csakúgy, mint szikrázó vörös haja.

Meghan Markle (Fotó: GettyImages)

Meghan Markle (Fotó: GettyImages)

Utoljára hagytuk Meghan Markle-t, a sussexi hercegnét, aki miután az esküvőjén és boldogan mutatta meg szeplőit, nem csak hogy megtiltotta a szeplőinek az utólagos kiretusálást, de akkora divatot teremtett a szeplőkkel, hogy sokan szeplőtetoválást kértek maguknak

Még több szeplő:

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top