Aktuális

A pénz illatú parfüm magabiztossá tesz

A pénznek igenis van szaga. Mi több: illata van. Ezt az illatot pedig akár már magunkra is fújhatjuk...
A pénz illatú parfüm magabiztossá tesz
 Parfümöt vagyonokért

A pénz illatú parfüm ötlete Patrick McCarthytól, a Microsoft kereskedelmi alelnökétől származik. Állítólag akkor jutott eszébe, amikor egy bankautomatából vett fel pénzt, és megcsapta orrát a bankók összetéveszthetetlen aromája.

Magát a parfümöt aztán egy professzionális parfümőr, Larry Murrison keverte ki, méghozzá férfi és női változatban. A férfi verzióban a friss, ropogós pénz illata a könnyű óceáni fuvallat, a citrus, a rozmaring, a pázsit és az erdő eszenciáival keveredik. A női változatban pedig a grépfrút, a mandarin, a frézia, a passiógyümölcs, hawaii esküvői virágok és némi dinnye aromája vegyül a bankók illatával.   

A pénz illatú parfüm magabiztossá tesz

McCarthy egy sajtónyilatkozatában kiemelte: a pénz illatú parfüm viselése magabiztosságot ad és a munkában növeli a produktivitást. Egy üveg ára 35 dollár, amiért a parfümön felül 500 dollárnyi bezúzott papírpénzt is kapunk – ezzel tömik ki ugyanis az illatszer dobozát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top