nlc.hu
Kert
Lyukak a kerítésben a kutyáknak

Ez a különleges kerítés minden kíváncsi kutya titkos álma

Kémlelőnyílásokat vágott a kerítésébe a férfi, hogy a kutyái lássák, mi történik az utcán.
Kutya a kerítés túloldalán

Jól ismerjük azt a látványt, amikor a kertes házban élő kutyák a kerítés résein, a kapu alatt vagy bármilyen apró nyíláson megpróbálnak kinézni és kiszimatolni, hogy mi történik a kerítésen túli világban.

Az angliai St Neotsban élő Andy Grannel szibériai huskyjai is legalább annyira kíváncsiak, mint a többi kutya, ezért a gazdájuk kreatív megoldással kedvezett nekik. Lyukakat vágott a kerítésbe, hogy az érdeklődő négylábúak kikukucskálhassanak az utcára.

Az 57 éves férfi a huskyk magasságához tökéletesen passzoló helyre készítette a nyílásokat, így a kutyák kényelmesen tudnak kifelé „kukkolni”. Nemcsak a szemüknek, hanem az orruknak is jutott lyuk, így úgy néznek ki, mint Miki egér.

A férfi csak négy kémlelőnyílás-szettet készített, mivel a legidősebb kutya, a 12 éves Amber már szinte teljesen elveszítette a hallását, így ő nem szokott a kapuhoz szaladni, ha valami mozgás van az utcán. A többiek viszont láthatóan nagyon élvezik az egyedi őrhelyeket.

(Metro)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Pixabay/Julie Cornelsen)

Kíváncsi állatok az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top