Kert

Munka után pihenés a kertben (x)

A tavasz beköszöntekor a kert, a terasz vagy az erkély rendbetétele az elsődleges. Előkerülnek a metszőollók, az ásók, zacskóban áll a fűmag, és a téli szürkeséget felváltják a színes palánták és újjászületik zöld környezetünk.

Irány a szabad levegő!

A természetben töltött idő azonban nem csak munkát jelent. Egy meleg áprilisi napon már kiülhetünk olvasni, a déli napsütéses órákban a kertben ebédelhet a család, kimehetünk sportolni, vagy akár szunyókálni is a kertbe vagy a teraszra. Ez az az időszak, amikor újra belakjuk a második nappalinkat, ahol mindig jó tenni-venni és pihenni.

Munka után pihenés a kertben (x)Rendezzük be praktikusan a kertet, teraszt!

A szabadban töltött időnket nagyban meghatározza, hogy milyen tárgyakkal vesszük körül magunkat; mennyire időtálló, praktikus és kényelmes kinti bútorokat válogatunk, illetve milyen napernyő kerül föléjük. Az ALDI BELAVI termékcsaládjának széles választékában mindent megtalálhatunk, amire a tavaszi felújítások, berendezések során csak szükségünk lehet.

Munka után pihenés a kertben (x)Virágos kedv, ládákba rendezve

Az áruházlánc kínálatában számos szezonális virág közül is választhatunk, amelyekkel még otthonosabbá tehetjük környezetünket. Az egynyári ágyásnövények mellett különféle fajtájú és színű muskátlikkal varázsolhatjuk színpompásabbá a kertet. Hatalmas dézsákba ültethetjük a mediterrán hangulatú cserjéket, és dekorlámpásokkal adhatjuk meg virágos kertünk, teraszunk végső arculatát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top