Kert

Idén divat, ami kicsi: 20 gyönyörű aprócska kert

Ha csak ábrándozunk arról, hogy egyszer saját kertünk lesz, akkor a vágyainkat már most is kiélhetjük egyetlen virágcserépben. Egyre többen éreznek rá a miniatűr kertek szépségére, hiszen ezek az asztalon, a párkányon vagy az erkélyen is elférnek, de a kertet is feldobják, és olyan hatást keltenek, mintha titokzatos apró lények laknák őket.

Tavaly bemutattuk a miniatűr kertek divatját, de igazán csak idén hágott tetőfokára a kertkicsinyítési láz, így most újabb merítést hoztunk a végtelen mennyiségű kreatív ötletből. Alapnak nemcsak virágcserepet használhatunk, újrahasznosíthatunk elsárgult teáscsészéket, csigaházakat, kidobásra ítélt sütőformákat, fonott kosarakat, és együtt vadászhatjuk a gyerekekkel a megfelelő méretű aprócska kerti padot a tökéletes kompozícióhoz.

Megnézem
Összes kép (1)

 A kiegészítőket nemcsak készen szerezhetjük be, hanem egy kis kézügyességgel magunk is legyárthatjuk őket, íme néhány ötlet ehhez:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top