Kert

Madárbarát mesterművek házi kacatokból

A madarakra nemcsak elbűvölő énekük miatt van nagy szükség a kertben, hanem azért is, mert nélkülük hamar elpusztítanának mindent a hernyók és a különféle rovarok. Mivel ők tartják kordában ezeknek a kártevőknek a szaporulatát, fontos, hogy mindent megtegyünk azért, hogy a madarak otthonra találjanak a kertünkben, és minél több időt töltsenek ott. Ezekkel az ötletes, házi kacatokból készített itatókkal, odúkkal és etetőkkel a kertedbe csalogathatod a madarakat, amelyek meg fogják hálálni a törődést!

 

A 2017-es kertidény az újrafelhasználás jegyében telik nálunk, ugyanis igyekszünk olyan ötleteket és praktikákat bemutatni, amelyekkel bárki megpróbálkozhat otthon is, és amelyekre ráadásul nem is kell rengeteg pénzt áldozni, mert a legtöbbjük a háztartásban felhalmozódó kacatokból, lomokból és használaton kívüli tárgyakból megvalósítható. Az alábbi képgaléria is ilyen kreatív ötleteket villant fel. Reméljük, nemcsak tetszeni fognak ezek az időnként meghökkentően kreatív és pofonegyszerű megoldások, hanem kedvet is kapsz, hogy egyiket-másikat magad is elkészítsd. Drukkolunk neked, és hidd el, a madarak is nagyon szorítanak azért, hogy előrukkolj már végre valami kedves és hívogató meglepetéssel nekik!

Megnézem
Összes kép (1)

 

Olvass még kert témában az NLCafén!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top