Kert és balkon

Mesés medencés ház a Tasman-tengernél

A képzelet szárnyán ma Sydneybe repülünk egy építész, Mark Cooper és felesége, Marcella mesés tengerparti házába. Gyere velünk te is!

A házat úgy tervezték meg, hogy az U alakú épület egy kis belső kertet vegyen körbe, a kert közepén úszómedencével. A nyitott ablakoknak és ajtóknak köszönhetően így a kinn szerves egységet alkot a benttel. A levegő és a napfény szabadon áramlik a térben, lüktető életerővel tölti meg a helyiségeket. A szobák berendezésében is a természet színeit használták, hogy még inkább fokozzák a határtalanság lenyűgöző élményét.

Ha ennek a fantasztikus egységnek egy-egy részletét nézzük csak, akkor is rengeteg szépséget fedezhetünk fel. A nappali minden eleme a kényelmet és kikapcsolódást szolgálja. A konyha különleges, kontrasztos megjelenésével igazán drámai hatást kelt. A háló finom, puha anyagai és megnyugtató hangulata tökéletes pihenést nyújtanak. A babarózsákat ábrázoló festmények egyébként Marcella munkái.

Mesés medencés ház a Tasman-tengernél
 
Mesés medencés ház a Tasman-tengernél
 
Mesés medencés ház a Tasman-tengernél
Még nincs vége, a többi képet a Café Mystra blogon találod!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top