Kert és balkon

Szeles, esős húsvét vár ránk

A húsvéti hosszú hétvégén továbbra is változékony lesz az időjárás, de fokozatosan melegszik a levegő, több helyen 20 Celsius-fok fölé emelkedik a hőmérséklet – áll az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésében.

Szombaton sokfelé várható eső, záporeső, egy-egy zivatar. Többfelé erős, az északkeleti megyékben időnként viharos lesz a szél. A minimum-hőmérséklet 6-11 fok között valószínű. A nappali maximumok várhatóan 15-21 fok között alakulnak.

Húsvétvasárnap már mérsékelt marad a légmozgás. Szórványosan fordulhat elő zápor, egy-egy zivatar. A leghidegebb órákban 4-9, nappal 17-18 fok lehet.

Húsvéthétfőn többórás napsütés várható. Délutántól a Dunántúlon alakulhatnak ki szórványosan záporok, néhol zivatarok. A szél csak zápor, zivatar környékén erősödhet meg. A hőmérséklet hajnalban 4-9 fok között, délután 19-24 fok között alakul – olvasható az előrejelzésben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top