ÉPÍTKEZEL? FELÚJÍTASZ? A MINŐSÉGGEL SPÓROLHATSZ!

Bramac | 2013. Március 23.
Ha építkezni fogsz vagy felújítást tervezel, bizonyára elkezdted már feltérképezni a lehetőségeket. Te is tudod, hogy a fantáziád mellett általában a pénztárcád szabja meg, hogy milyen alapanyagokból dolgozol majd. De egy kis odafigyeléssel bámulatos eredményeket lehet elérni!
ÉPÍTKEZEL? FELÚJÍTASZ? A MINŐSÉGGEL SPÓROLHATSZ!

Akár az alapoktól kezded, akár csak a lakás egy kisebb részét újítod fel, nem kevés időt és energiát kell rászánnod. A téglától a festékig, a csempéken át a nyílászárókig döntések sorát kell meghoznod. Milyen színű csempét válassz, mi a legjobb burkolóanyag az adott helyre, melyik cég termékei szimpatikusak?

Az időjárás viszontagságait a különböző anyagok különféleképpen viselik el. Szépet akarsz persze, de élettartamuk a körültekintő anyagválasztáson múlik.

Ha hosszú távra tervezel, márpedig egy felújításnál ez általában szempont, a legjobb minőség megvásárlása sem jelent irreális befektetést, hiszen megelőzhetők vele a bosszantó javítások, vagy egy újabb, idő előtti felújítás.

Ráadásul sokszor alig drágább a jó minőségű, mint a gyengébb! Legyél igényes és előrelátó, van, amin nem érdemes spórolni! Az ízlésednek megfelelő kialakításokat magas színvonalú termékekből fogod tudni jobban megvalósítani.

A minőség nem csak esztétikumot és megbízhatóságot jelent. Egy családi háznál vagy lakásnál nem mindegy, mennyi zaj jut be az utcáról, hiszen ez tartósan zavarhatja a bentiek pihenését. A betoncserepek például más tetőfedő anyagokhoz képest 3-7 decibellel kevesebb zajt engednek át, mint más tetőfedő anyagok.

A betoncserép szilárdsága az idők folyamán folyamatosan növekszik, így hosszú évtizedeken át képes elviselni a szélsőséges időjárási hatásokat. A Bramac betoncserepek alig vesznek fel nedvességet, így például olvadási csapadékot, ezáltal tartósan védelmet nyújtanak a felfagyások ellen, és jobban ellenállnak a legnagyobb esőnek és jégverésnek is. A legfontosabb, hogy nem kell félned a beázástól sem!

A Bramac piacvezető a tetőinnovációban. Magas minőségi kategóriát képviselő termékei minden igényt kielégítenek, és biztos lehetsz benne, hogy kiállják az idő próbáját. A tetőcserepekre 30 év garanciát vállalnak.

Pont erre lenne szükséged? A Bramac honlapján minden információt megtalálsz, visszahívást is kérhetsz, és ingyenes tanácsadással segítenek választani. Ide kattintva azonnal eléred az oldalt!  

Exit mobile version