Kerti dekor

Feltalálták a szélbiztos kerti bútort – fotó

Sem maga a bútor, sem pedig az étkészlet nem adja meg magát a szélnek.

Egy olasz terveződuó, Marco Marotto és Paola Oliva rukkolt elő a tökéletesen szélálló kerti bútor koncepciójával. Bár a szett első pillantásra úgy néz ki, mint egy szokványos műanyag kerti bútor, ámde többet tud annál. 

Feltalálták a szélálló kerti bútort

 

 

Az asztallapban ugyanis a tányéroknak, tálaknak, evőeszközöknek és poharaknak is külön kis süllyesztett tartókat alakítottak ki, így nem tudja őket feldönteni vagy elsodorni a szél. Az asztal használható hagyományos étkészlettel, de terveztek hozzá méretben tökéletesen passzoló étkészletet is. Persze az már egyértelmű, hogy így a folyton felpöndörödő terítőt is megúsztuk.

Feltalálták a szélálló kerti bútort

 

Az asztalnál ülők kényelmét mindemellett a sarkokon, illetve a széken elhelyezett zsebecskék fokozzák, melyekbe különféle tárgyak – például mobiltelefon, kulcs stb. – helyezhetők, így ezek sincsenek útban étkezés közben.

A fotók alapján egyetlen hátránynak az tűnik, hogy elég fröccsöntött-steril jellege van a darabnak, rusztikus stílust kedvelők inkább meg se nézzék.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top