Kert 2013 alrovat

Érezd magad otthon a szabadban is az IKEA kültéri bútorújdonságaival

Sosincs túl késő vagy túl korán melegebb időjárásról ábrándozni, függetlenül attól, hogy mit mutat a hőmérő. Egy nappali, ahol a baráti összejövetelek során nem kell aggódni, hogy leszakad a csillár? Egy étkező, ahol senki sem törődik a morzsákkal? Gyerekszoba, ahol focizni is szabad? A kültéri bútorok és kiegészítők, funkcionalitásuk mellett, a szabadtéri helyiségek kellemes hangulatának megteremtéséhez is hozzájárulnak, nyáron és az év többi időszakában egyaránt.

Érezd magad otthon a szabadban is az IKEA kültéri bútorújdonságaival Ha klasszikus hangulatban rendeznéd be kültéri nappalidat, vagy nyári pihenősarkodat a teraszon, a tömör fából készült, és fehérre vagy fekete-barnára pácolt új ÄNGSÖ kültéri bútorsorozattal tradicionális stílust teremthetsz meg. Elbújnál egy hosszú nap után a kertben?

A magas sövény nemcsak a kíváncsi tekintetek elől véd, hanem a titkokat is megőrzi. Alakíts ki egy nyugalmas kerti zugot, például az ÄNGSÖ kerek asztallal, tömör fenyő fotelekkel, vagy kézzel font, karbantartást nem igénylő műanyag rattan LÄCKÖ fotelekkel, ahol az ínycsiklandó finomságok mellett a legfrissebb pletykákat is megoszthatod a barátaiddal.

A FALSTER sorozat bútorai tömör fa megjelenésük ellenére igazi meglepetést okoznak kis súlyukkal, hiszen valójában polisztirén műanyagból készültek. Nem igényelnek karbantartást, bírják az esőt, a havat, az alacsony és magas hőmérsékletet.

Érezd magad otthon a szabadban is az IKEA kültéri bútorújdonságaival Ha lemegy a nap, a SOLVINDEN napelemes lámpákkal és félgömbökkel tovább fokozható szabadtéri pihenőhelyed szoba jellege. Az új lámpák feltöltött napelemei kellemes hangulatvilágítást biztosítanak a nyári éjszakákon.

Verőfényes napokon, 9-12 órás feltöltés mellett, az asztali lámpák nagyjából 4 órán keresztül, a félgömbök 12 órán keresztül világítanak teljes fényerővel.

Az IKEA kültéri bútorújdonságaival a szabadban is otthon fogod érezni magad, akár az erkélyeden rendezed be új dolgozószobádat, akár a kertben gyűlnek össze a szomszédok egy finom vacsorára.

További inspirációért és termékekért látogass el weboldalunkra: www.IKEA.huÉrezd magad otthon a szabadban is az IKEA kültéri bútorújdonságaival

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top