Kert 2013 alrovat

Nézd meg, milyen 2013 kertibútor-trendje!

Mivel rendeznénk be a kertünket, ha a tele lennénk pénzzel? Világító gömbök úsznának a medencében, és a finom kárpitoknak sem az eső, sem a napfény nem kottyanna meg. Az idei Garden Expón bemutatott újdonságokból válogattunk.

A kárpitos bútorok átvették az uralmat a korábbi évek műanyag fonatú kerti bútoraival szemben, tovább erősítve azt az irányvonalat, hogy kertünk vagy teraszunk megjelenése mind inkább hasonlítson otthonunk belső tereihez.

Mindent kibírnak

Ehhez alapkövetelmény az abszolút időjárásálló anyaghasználat, a bútorokhoz kültéri nyúzáshoz tervezett textíliákat, kárpitokat, bőröket alkalmaznak és olyan párnatölteteket, amelyek semmiféle gondoskodást nem igényelnek. A tehetős vásárlók már egyáltalán nem akarnak foglalkozni a kerti tárgyak kezelgetésével, nem akarják a bútorokról a párnákat ki-be pakolni, ládába tenni, majd újra elővenni. Ezzel szemben viszont szeretnék, ha azok évek múltával is újkori fényükben és minőségükben pompáznának.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top