Kert 2013 alrovat

Kattintsunk a kertünk egészségére!

Végre itt a tavasz! A nappalok hosszabbak, a napsütés is egyre intenzívebb, a fák levelei kihajtottak, és a hangulatunk is kicsit vidámabb. Ez különösen igaz azokra, akik szeretnek kertészkedni
Kattintsunk a kertünk egészségére!

Nem elég csak szemlélni az újjáéledő természet csodáját! A kert szépségének fenntartásához hozzátartozik növényeink rendszeres és szakszerű ápolása is.

Mit kell tenned?
Keresd a díjmentes gyógyítót, a Kertdoktort a Szépzöld.hu weboldalán!
Csak válaszd ki a kultúrnövényt a színes kertben, klikkelj rá a növényre, és máris láthatod a leggyakrabban előforduló növényi problémákat.
A dolgod egyszerű, mert a termékekről részletes információt is találsz, melyet a Szépzöld.hu Webáruházában azonnal meg is vásárolhatsz!

Kattintsunk a kertünk egészségére!

Ahhoz, hogy ízletes zöldség és gyümölcs teremjen a kertünkben, a pázsit, a fák, cserjék és virágok szépségét csodálni tudjuk, fontos és nélkülözhetetlen a növények védelme. Célunk a növénykultúrák megvédése a kórokozóktól, kártevőktől és a gyomoktól, valamint a megfelelő tápanyagellátás biztosítása.

Kattintsunk a kertünk egészségére!

A szakszerű növényvédelmi  védekezés alapja a helyes rovar- és kórmeghatározás. Hogy mindig a megfelelő vegyszert vagy biológiai “fegyvert” használjuk a házi kertben, ahhoz mindenképpen tudni kell, mivel állunk szemben!

Kattintsunk a kertünk egészségére!

A Kertdoktor segít a növényi betegségek és kórokozók felismerésében, gyógyításában, amik a közvetlen környezetünkben a otthonunkban és a kertben előfordulhatnak. Tanácsot adunk a gyomok elleni védekezésekre, és a növények optimális tápanyagellátásra is, akár biológiai megoldásokban is tudunk segíteni!

Kattintsunk a kertünk egészségére!

Az állati kártevők, a növényi betegségek, tápanyagellátás és a gyomszabályozás fejezetek alatt találhatod a részletes leírást és a megoldást, hogyan tudod a növények problémáit Kwizda készítményekkel orvosolni.

Kattintsunk a kertünk egészségére!

Keresd még ma a Kertdoktort és ne szalaszd el az ingyenes tanácsadást!
Hiszen a kertnek, mint egy élő szervezetnek, szüksége van a rendszeres és  szakmailag megfelelő ápolásra, hogy megőrizze szépségét és sokáig élvezhessük a gyümölcsét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top