Könnyű levesek
Szponzorált tartalom

Könnyű krémlevesek egész évben (x)

A divat a legjobb példa arra, hogy nincsenek már szabályok: lehet csíkos, pöttyös vagy kockás, lényeg, hogy jól érezd magad benne. Ugyanez igaz a gasztronómiára is. Hiszen miért ne lehetne egy tápláló zöldségkrémlevest tavasszal is elkészíteni? Főzzünk kedvünkre, idénytől függetlenül, amit csak megkívánunk – főleg, ha gyors, egyszerű és nem mellékesen még egészséges is.

Erre tökéletes megoldás a Bonduelle Sütőtökös vagy Karfiolos krémleves zöldségkeverék, amely segítségével bármikor odavarázsolhatjuk az ebédlőasztalra kedvenc zöldséglevesünket. Nem kell bajlódni a hámozással és a darabolással, pusztán elővenni a zacskóból a konyhakész zöldségválogatást, és fél liter alaplével pár percig összefőzni, amíg meg nem puhulnak a zöldségek. Ezt követően főzőtejszínnel összekeverve az egészet leturmixoljuk. Nincs is más hátra, mint a fűszerezés, ki-ki ízlésének megfelelően – lehet chilisen vagy kurkumásan csípős, illetve kókusztejesen édes.

A Bonduelle Krémleves zöldségkeverékek segítségével természetesen nem csak kiváló leveseket készíthetünk. Magunk is kreatívkodhatunk a konyhában, amihez megfelelő segítséget találhatunk a Bonduelle recepttárában:
https://www.bonduelle.hu/recepttar

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top