Tejszínes karfiolkrémleves kolbászchipsszel
Hozzávalók:
- 1 csomag Bonduelle karfiolos krémleves zöldségkeverék
- 3 dl zöldségalaplé
- 1 dl víz
- 2 dl tejszín
- só, bors
- kolbász (szeletelve)
A zöldségalaplevet egy lábasba öntjük, hozzáadjuk a zöldségkeveréket, és közepesnél kicsit nagyobb lángon főzzük, míg a zöldségek megpuhulnak. Hozzáadjuk a vizet, sózzuk-borsozzuk, majd beleöntjük a tejszínt, és forralunk még rajta egyet. Ha kész, botmixerrel krémesre turmixoljuk. A vékony szelet kolbászokat egy száraz serpenyőbe tesszük, és közepes vagy annál picit nagyobb lángon pár perc alatt ropogósra pirítjuk. A karfiolkrémlevest a kolbászdarabkákkal együtt tálaljuk.