Last minute nyár
Szponzorált tartalom

6 szuper nyári last minute program, amit nem érdemes kihagyni

Ha tetszik, ha nem, a nyár lassan véget ér! Szomorkodásnak azonban helye nincs, hiszen remek nyár végi programok várnak, amiket nem érdemes kihagyni! Összegyűjtöttünk pár igazán szenzációs last minute rendezvényt!

Budapesti városnézés motorcsónakkal

Láttad már a Budapestet a vízről? Hasítottad már a vizet szélsebesen egy hófehér luxus motorcsónakban a napsütésben? Ha nem, akkor itt a lehetőség, hogy kipróbáld! Különleges és egyedi élményben lesz részed barátaiddal, pároddal, családoddal együtt.

  • Időtartam: kb.50 perc
  • Ár: 34. 900 – 44.900.-Ft / hajó (1-6 Fő részére) / Az árak minden költséget tartalmaznak.

VINGARDIUM Borliget

A VINGARDIUM Borliget egy zöldben borozgatós, felszabadultan bulizós, gyerekkacajtól hangos, játékos és ugyanakkor ínyenc pesti fesztivál, amely immáron harmadik alkalommal várja a borok, a gasztronómia, valamint a zene szerelmeseit 2018. augusztus 31. és szeptember 1. között.  A belépés ingyenes! Borkóstolás kizárólag a hivatalos, idei VINGARDIUM fesztiválpohár megvásárlásával lehetséges.

A pohárjegy ára: 1.600 Ft, XVI. kerületi lakosoknak 1.300 Ft (lakcímkártyával igazoltan).

nyar, last minute

Használd ki a nyár utolsó perceit is! Fotó: Vingardium Borliget

Szentesi Lecsófesztivál

Idén augusztus végén (augusztus 31- szeptember 1. között) ismét megrendezik Szentesen a mára már hagyományossá vált Lecsófesztivált. A 17. alkalommal szervezett gasztroünnepen a tradicionális lecsó számtalan típusa mellett kulturális és zenei programok is várják az érdeklődőket.

Légy aktív a nyár végén is: Balaton Beach Run fesztivál

A „Fuss Neki”csapata szervezésében 2018. augusztus 25-én első alkalommal rendezik meg a Balaton Beach Run fesztivált, a balatonlellei Napfény strandon. Három táv közül választhatnak a résztvevők Magyarország első strandi, Balaton-parti futófesztiválján.

A részvételt fedező alap nevezési díj felnőttek esetében 1000 forint, gyermekek esetében 500 forint. A nevezési díj – a rendezvényen történő részvételen túl – magában foglalja a Napfény strand egész napos használati lehetőségét is!

Egy kis kultúra: Kultkikötő összművészeti fesztivál a Balatonnál

A Balaton déli partjának legnagyobb kulturális rendezvényét 3 helyszínen rendezik meg június 22. és augusztus 28. között: Balatonföldváron, Balatonbogláron és Balatonfenyvesen. Még nem késő ellátogatni erre a nagyszerű kulturális programra! Szabadtéri színházi előadások, koncertek, kiállítások, kertmozi, gyerek-és családi programok és táborok színesítik a Kultkikötő összművészeti fesztivál 2018-as programját.

Jegyárak és információ ITT.

program, last minute

Fotó: Kultkikötő/Balatonföldvár

Állatkertek éjszakája Pécsen

Augusztus 31-szeptember 1. között rendezik meg az Állatkertek éjszakáját.  „Önmagában is egyedülálló kaland az állatkert éjszakai világa, de a programok ezt az élményt idén csak fokozni fogják!” – ígérik a szervezők. Mindenesetre szuper last minute nyári családi program kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top