nlc.hu
Mindennapok

Új divat a szájpadlás-tetoválás

Fotók: hódít a szájpadlás-tetoválás

A legújabb trend, a szájpadlásra „varrt” tetoválások hívei szerint az a jó a műfajban, hogy ez valóban egy igazán titkos és „diszkrét” dolog.
Szájpadlás-tetoválás - Fotó: Unilad

A szájpadlásra készült tetoválások megadják a tetoválás-élményt, ugyanakkor nem hoznak kellemetlen helyzetbe, amikor a test különböző részeit fedő tetoválásokat bizonyos szituációkban takargatni kell, például az iskolában, a munkában vagy épp a családban. Nagyrészt ebből a gondolatmenetből, sőt, egyenesen érvrendszerből született meg a szájpadlás-tetoválás hiánypótló műfaja.

A szájpadlás-tetoválások egyik úttörője a 25 éves firenzei mester, Matteo Masini, aki rajzolt már szájpadlásra genitáliákat, köztük péniszt és melleket, ufókat, bemutató középső ujjat, és sok hasonló titkos jelet.

Matteo elmondta, az ötlet az egyik kliensétől, egy hölgytől származik, aki szeretett volna egy férfi nemi szervet a szájába, egészen pontosan egy tetoválást róla. Mire a tetoválóművész azt mondta, vágjanak bele! Az olasz tetoválómester hozzátette, barátjával remekül szórakoztak közben, és az egész szájpadlás-tetoválás dolgot összességében hatalmas bulinak tartja. Annak külön örül, hogy értékelése és páciense szerint is már az első szájba rajzolt hímvessző tökéletesen sikerült, ami ráadásul tökéletesen passzol a vendég alsó ajkától az állán végigfutó fehér csík tetováláshoz.

Matteo egyébként 6 éve indította be a tetováló praxisát, és már legalább 10 szájpadlás-tetoválást elkövetett az utóbbi időben. Természetesen a megfelelő helyszínt meg kell találni, ugyanakkor a szájpadlásra készült tetoválás valójában egyáltalán nem olyan fájdalmas a gyakorlatban, mint amennyire annak tűnik első látásra. Maga a varrás sem tart 20 percnél tovább, persze mindez nagyban függ a szájba kért mintától.

Maga a művész azért is tud hitelesen nyilatkozni a száj fájdalomtűrő képességéről, mert ő korábban saját magán kísérletezett, hogy körül tudja varrni-e a fogait. A projekttel kapcsolatban egyelőre annyit árult el, hogy a fogtetkó egyáltalán nem fájt neki.

Eddig egyedül egy vendég volt, akinek a kívánságát nem tudta maradéktalanul teljesíteni: anarchia jelet szeretett volna, de nem fért ki a szájába, ezért Matteo felajánlotta neki, hogy szívesen készít neki inkább melleket. 

A művész azóta rengeteg szájpadlás-tetoválás megrendelést kap, ő pedig örömmel teljesíti a kéréseket, mert szépnek és különlegesnek tartja a műfajt.

(via)

Még több nem mindennapi tetoválás az nlc.-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top