Mindennapok

Kizuhant a kórház erkélyéről egy idős, koronavírusos nő Romániában

Kizuhant a kórház erkélyéről és szörnyethalt egy koronavírusos betegséggel kezelt, idős nő Romániában.

Kizuhant a kórházi erkélyen egy 71 éves nő szerdán. A tragédia a romániai Valea Iașiului-ban történt, az ottani kórházban ápolták az idős nőt koronavírusos megbetegedés miatt.

Az elhunyt asszony kezelőorvosa azt nyilatkozta, páciense egyáltalán nem volt súlyos állapotban, enyhe tünetei voltak, és a legutóbbi orvosi vizit alkalmával nem is tűnt nyugtalannak – írja a Főtér.ro. Az asszonyt orvosa találta meg a kórház erkélye alatt.

A kórházi erkélyről zuhant ki az idős nő (Fotó: Pixabay)

A kórházi erkélyről zuhant ki az idős nő (Fotó: Pixabay)

Szintén ebben a kórházban ápolták az elhunyt nő férjét is, ugyancsak koronavírus-fertőzéssel. A férj feleségénél rosszabb állapotban van, de egyelőre ő sem szorul intenzív terápiás kezelésre.

A rendőrség nyomozást indított, azt szeretnék kideríteni, hogy balesetről van-e szó, vagy a páciens saját vagy férje betegségével összefüggésben öngyilkosságot követett-e el.

Ha valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot! Ha te érzed úgy, hogy összecsaptak a fejed felett a hullámok, bátran hívd őket!

A koronavírus pszichológiai hatásairól az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top