nlc.hu
Mindennapok

Jane Park lottómilliomos élete

Beperelné a lottójátékot szervező céget a tini, aki 350 millió forintot nyert, de tönkrement az élete

17 évesen egy vagyont nyert a lottón, ám úgy érzi, ettől csak tönkrement az élete. Így él Jane Park hét évvel később...

Az akkor 17 éves Jane Park 2013-ban 1 millió angol fontot, vagyis mintegy 350 millió forintnak megfelelő összeget nyert az EuroMillions nevű lottójátékon. A fiatal lány azonnal otthagyta a munkáját, majd elutazott egy két hónapos luxusnyaralásra Spanyolországba. Vett egy rakás dizájnerholmit, egy három hálószobás házat és egy másik ingatlant, egy csivavát, illetve egy vadiúj BMW-t, egy Range Rovert és egy bogárhátú Volkswagent is. Folyamatosan partizott a barátaival, legalább is akkor, amikor épp nem utazgatott. Járt többek között a Maldív-szigeteken és az Egyesült Államokban. Rákapott a plasztikai beavatkozásokra is: megnagyobbíttatta a melleit, feltöltette az ajkait, botoxkezelésekre járt, illetve fenékplasztikát is csináltatott, amibe viszont kis híján belehalt.  

Jane Park

Jane Park, néhány hónappal a lottónyeremény után (Fotó: Profimedia)

Az elmúlt hét évben a szerelmi élete sem volt épp eseménytelen, ám különösebben szerencsés sem. Járt többek között Jordan Piggott focistával és 2016-os brit X-Faktor egyik döntősével, Sam Callahannel is, ám kapcsolatai sorra kudarcba fulladtak. A magányos életet azonban nem bírta, már csak azért sem, mert saját bevallása szerint az ágyát sem tudja önállóan bevetni, ezért visszaköltözött az édesanyjához.

Az évek során többször is úgy nyilatkozott: tönkretette az életét a lottónyeremény. „Egyre több olyan napom van, mikor úgy érzem, a lottónyereményem valójában egy átok. Hogy semmi, de semmi jót nem hozott az életembe” – fogalmazott egy interjújában. 2017-ben odáig jutott, hogy már azt fontolgatta: beperli a lottójátékot szervező céget, amiért 18 éven aluli személyek is nyerhetnek náluk hatalmas összegeket.

Jane Park napjainkban

Jane Park napjainkban (Fotó: Instagram /janeparkx)

Tavaly aztán rendeződni látszott az élete. Összejött egy régi barátjával, Barryvel, ősszel pedig bejelentette, hogy gyermeket vár a férfitól. Akkor úgy érezte, a baba érkezése végre értelmet adhat majd az életének, és átélheti azt a boldogságot, amit pénzen nem tudott megvásárolni. Néhány héttel később azonban elvetélt.

A még mindig csak 24 éves Jane a lottónyereménye nagy részét ugyan már felélte, azonban az Only Fans nevű oldalon hatalmas összegekért árulja a melleiről készült fotóit a rajongóinak. A karanténidőszak rendkívüli módon megviselte, különösen a bulizást hiányolta az életéből. Nyáron aztán igyekezett minél többet partizni, de egy ibizai nyaralásra is elutazott. A legújabb hírek szerint pedig most azt vette a fejébe, hogy kigyúrja magát, ezért felbérelt egy személyi edzőt.

„Küzdök, de túlélek” – írta az egyik legutóbbi Instagram-posztjához.

Mi lett velük?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top