Mindennapok

A gyász nehezén már túl van Gábor, aki egy öngyilkos miatt veszítette el feleségét

A kétgyerekes édesapa bízik benne, a jövőben rá is rátalálhat majd a szerelem.
Bronz Gábor a gyász nehezén már túl van.

Bronz Gábor a nyáron, alig néhány hónapja özvegyült meg, mikor egy öngyilkos férfi egy újbudai ház 14. emeletéről pont az utcára kilépő feleségére zuhant – emlékeztet a Blikk. Bronz Gábor a lap munkatársának elárulta, tisztában van azzal, hogy az élete soha többé  nem lesz olyan, mint régen, ennek ellenére úgy érzi, a gyász nehezén már túl van.

„Bármilyen furcsán is hangzik, de tudomásul kellett, hogy vegyem: az élet megy tovább. Az emberi lélek egy fantasztikus szerkezet, a legnagyobb fájdalomból is képes, ha nagyon lassan is, de kigyógyulni” – mondta, majd hozzátette, már nem a gyász tölti ki minden gondolatát.

Elismerte, a történtek feldolgozásában neki és kisfiának is pszichológus segít. „Most már ki merem mondani, hogy egyszer még lesz új párom, akivel valószínűleg olyan hatalmas érzéseket már nem fogok megélni, mint Erzsébettel” – ismerte el az özvegy, aki a lapnak mesélt arról is, hozzá hasonlóan gyermekei is egyre jobban és jobban vannak.

Ha valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot! Ha te érzed úgy, hogy összecsaptak a fejed felett a hullámok, bátran hívd őket!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top