Mindennapok

A kirekesztettség még jobban összekovácsolta a párt, már a második babájuk született meg

A Jön a baba Hadas Krisztával dokumentum sorozat legújabb részében egy viharos szerelem történetével ismerkedhetünk meg.
Ez történik a Jön a baba következő részében

Hadas Kriszta Jön a baba című dokumnetum sorozatában érdekes életutakat mutat be a gyerekszületésen keresztül. Legújabb részében megismerhetjük Annát és Lacit, akiknek a kapcsolatát senki sem támogatta, de ők mégis kitartottak egymás mellett, és már a második babájuk születését követhetjük a Jön a baba új részében.

Az egyetemista lány beleszeretett az akkor már kétszer elvált, nála 20 évvel idősebb, négygyerekes, nagyhangú, öntörvényű férfiba. A környezete, családja nem nézte jó szemmel a kapcsolatukat, talán más jövőt szántak Annának. De a kirekesztettség még jobban összekovácsolta a párt. „Csakazértis” szerelem lett az övék. Először jött az első közös gyerek, Bori, majd a Jön a baba kamerái előtt megszületett második babájuk, Matyi. Anna mindent bevállalt Laciért, mert vele boldog, vele és a gyerekeikkel alkotnak egy családot, még akkor is, ha ezt mások nem bírják elfogadni.

Kiemelt kép: Unsplash

Jön a baba Hadas Krisztával

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top