nlc.hu
Otthon

Szívmelengető rajzokon az otthonlét szépsége

Nehezen bírod az otthonlétet? Inspiráld magad ezekkel a meghitt képekkel!

Bár már unjuk, de az otthon töltött időnek is megvannak a maga szépségei.

Egy francia-amerikai művész, Pascal Campion varázslatos illusztrációin keresztül mutatja meg az otthon töltött idő kis örömeit. A kanapén összebújó pároktól kezdve a magányos kisállattartókig, akik épp reggeli rutinjukat végzik, a rajzok az otthonukban tartózkodó emberek nyugodt pillanatait ábrázolják.

Szívmelengető illusztrációk mutatják meg az otthon töltött idő meghittségét

Szívmelengető illusztrációk mutatják meg az otthon töltött idő meghittségét (Fotó: Instagram)

A rajzok azt sugallják, hogy életünk, hétköznapjaink apró momentumai, részei is tele lehetnek szeretettel, teljességgel, megelégedettséggel.

Campion jelenleg szabadúszó grafikusként működik, dolgozott már a Dreamworks Animationnak, a Warner Bros-nak, a Marvel Comics-nak, a Paramount Pictures-nek és a Cartoon Networknek is. Reggelente mindig vázlatot készít, az évek során így csaknem 5000 illusztrációból álló archívuma lett.

Campiont sokat inspirálják saját gyerekei, felesége, főként a velük töltött idő tapasztalataiból merít – talán ezért is annyira meghittek és részletgazdagok a képei.

(via)

Kapcsolódó cikkeink

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top