nlc.hu
Mindennapok

Két hét alatt kétszer nyert kaparós sorsjeggyel

Ilyen nincs! Két héten belül kétszer is egy vagyont nyert kaparós sorsjeggyel

Az óriási nyeremény után két héttel ugyanott vett egy újabb kaparós sorsjegyet, és megint nyert.
Kaparós sorsjegy

Elképesztő szerencséje volt a Washington államban élő Candice Hare-nek: két héten belül kétszer is hatalmas összeget nyert kaparós sorsjeggyel, így összesen 250 ezer dollár ütötte a markát.

A nő az idahói Boise városának egyik vegyesboltjában vett egy Blackjack Big Bing nevű kaparós sorsjegyet, amikor a barátaival lógott az egyik szerda este. Ugyanott, ahol két héttel korábban egy másik szelvénnyel 200 ezer dollárt (60 millió forintot) nyert.

Lekaparta, és meglátta, hogy megint rámosolygott a szerencse. Online ellenőrizte a szelvényt, és akkor tudta meg, hogy 50 ezer dollárt (15 millió forint) nyert.

„Nem, nem, kizárt dolog. Egyszerűen nem hittem el, hogy megint megtörténik velem. Most a városban mindenki hozzám akar érni, hátha szerencsét hozok nekik”

– mesélte a nő.

Candice azt tervezi, hogy ezután is fog kaparós sorsjeggyel játszani, és visszamegy a városba, hogy legközelebb 300 ezer dollárt nyerjen.

(UPI)

(Kiemelt kép: Getty Images)

Ők is nyertek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top