nlc.hu
Mindennapok

Feladta magát a nő, aki egy egy fonyódi buszmegállóban hagyta az újszülöttjét

Buszmegállóban hagyott újszülött: Marianna szülei nem tudtak a terhességről

Feladta magát az anya, aki egy fonyódi buszmegállóban hagyta az újszülött gyerekét. Szüleinek fogalma sem volt arról, hogy a nő terhes.

Mi is beszámoltunk arról, hogy vasárnap délután egy paplanba csomagolt egészséges újszülöttet talált egy buszmegállóban Fonyódon egy kutyasétáltató pár. A kislány fél órával korábban jöhetett világra, és csak a szerencsének köszönheti az életét.

A rendőrök azonosították az anyát, egy 37 éves zalaegerszegi nőt, aki ellen elfogatóparancsot adtak ki. L. Marianna szerda délután feladta magát a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságon, ahol a nyomozók emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, majd bűnügyi őrizetbe vették.

Paplanba csomagolt újszülöttet találtak egy fonyódi buszmegállóban

A fonyódi buszmegálló, ahol megtalálták a magára hagyott újszülöttet (Fotó: Police.hu)

A Blikk megtalálta Marianna édesanyját, aki azt mondta: nem tudott a terhességről, pedig még a szülés előtti napon, szombaton is találkozott a lányával.

A fiával és a párjával voltak nálam, de akkor sem tűnt fel semmi. Ugyanolyan ruhát viselt, mint máskor. Még azt is el tudom képzelni, hogy ő maga sem tudta, hogy gyereket vár. Ha valóban ő szült, biztosan nem a buszmegállóban hozta világra a picit, de azóta nem érem el, nem tudtam vele beszélni

– mondta Marianna édesanyja.

A marcali születésű nő apja sem tudott a várandósságról. Azt mondta, Marianna Ausztriában él a tízéves gyerekével, akit egyedül nevel.

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top