nlc.hu
Mindennapok

X-Faktor: Puskás Peti a csapatáról

Puskás Peti: „A mentorházas csapatom remélhetőleg nagy befolyással lesz a hazai zenei világra”

Úgy érzi, jól válogatta össze a csapatát.

Nagy feszültségek árán, de kialakult múlt héten Puskás Peti mentorházas csapata. Az énekes az rtl.hu-nak adott interjúban többek között arról is beszélt, hogy szerinte miben lesznek erősek a versenyzői.

Puskás Peti mentorházas csapata

Puskás Peti mentorházas csapata – Fotó: Sajtóklub

Hatból négy versenyzőm már működő zenei produkció, sőt valamelyikük már most sztár. Kiss Kevinnek már két száma is kijött, Spotify-on már közel 700 ezer hallgatónál, Youtube-on pedig lassan kétmilliónál jár. Beri Zsoltról ugyanezt tudom elmondani, az utolsó két dalát több millióan nézték meg. Beretka Ádám szintén sikeres underground szerző. Boros Macit is kritizálják, hogy szociális alapon jut előre az X-Faktorban, de a hozzászólások és a számok mégsem ezt mutatják. Miszlai Marci és Kornis Anna sikerét sem kell magyarázni, éneklésben ők is kiemelkedőek voltak. Összegezve, a mentorházas csapatom remélhetőleg nagy befolyással lesz a hazai zenei világra” – nyilatkozta Puskás Peti, aki nem titkolja: Boros Marcell az egyik favoritja.

Kivagyok attól, hogy sokan azt hiszik, csak szociális alapon juttattam tovább. Már bocsánat, de ebből születnek a dalok és a nagy egyéniségek” – jelentette ki a mentor, aki Kiss Kevint pedig egy őstehetségnek tartja. “Egyszerűen fogalmaz, rosszul toldalékol néha, de hihetetlen dalszövegek jönnek ki belőle… Ő biztos, hogy meghatározó alakja lesz a magyar zenei életnek” – véli a mentor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top