Magyarország kúl

Szuper gyerekprogramok: mindent a 2017-es Gyerek Szigetről

Jó hír a gyerekeknek és a szülőknek is, hogy 2017-ben is megrendezik a Gyerek Szigetet. Négy hétvégén át változatos programokkal várják a a gyerekeket egészen 0 éves kortól, de lesznek olyan programok is, ahol az egész család jól szórakozhat.

A 2017-es júniusi hétvégék jól telhetnek a gyerekek számára, hiszen június 3. és 25. között minden szombaton és vasárnap változatos programokkal és koncertekkel várja őket a Gyerek Sziget 10 és 18 óra között. A rendezvény teljesen ingyenes!

A Gyerek Sziget programjai

Lesznek tudományos és ismereterjesztő programok, mozgás, játék, játékos tanulással, illetve koncertek: fellép többek között Halász Judit, Kovácsovics Fruzsina, Szalóki Ági és Gryllus Vilmos is. Lesz bábszínház, hangszersimogató, artista tanoda, bohócok és sziget felfedező túra is. A Gyerek Sziget honlapján megtalálod az időpontokat és korosztályokra lebontva is kereshetsz a programok között. Pazar nyárindító gyerekprogram ez.

Videó a tavalyi Gyerek Szigetről:

 

A Gyerek Sziget megközelítése:

A Gyerek Szigetnek az Óbudai-sziget ad helyszínt. A legegyszerűbb a Batthyányi térről induló H5-ös HÉV-vel a Filatorigát megállóig utazni, onnan pedig a  Mozaik utcánál lévő hídon besétálni.
Aki biciklivel érkezne, a szigeten ingyenes kerékpármegőrző várja, autóval a K hídon lehet bejutni. Parkolni a rendezvény területén kívül lehet, de a szervezők kérik, hogy a várható zsúfoltság miatt, aki teheti, ne autóval érkezzen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top