Magyarország kúl

5 csodálatos vidéki esküvőhelyszín

Abban már biztosak vagytok, hogy vidéken szeretnétek tartani az esküvőtöket, de még fogalmatok sincs, hogy pontosan mi legyen a helyszín? Mondunk 5 helyszínt, hátha könnyebb lesz. Hoztunk 5 tippet inspirációnak.

Pannonhalma

Ha egyházi esküvőt szeretnétek, az egyik legtökéletesebb helyszín a Pannonhalmi apátság. A román és gótikus stílusú altemplom és kerengő, valamint a barokk és klasszicista stílusú épületrészek csodálatos összhangja különleges hangulatot varázsol. A lagzit is megéri a környéken tartani már csak a remek helyi borok miatt is

Káli-medence

A Káli-medence a provence-i táj szépségével vetekszik, sőt eleve nevezik a magyar provence-nak. A Káli Art Inn a Káli-medence természetvédelmi területén fekszik, a komplexum egyszerre elegáns és természetközeli, ráadásul hangulatos szobákat is kínál.

Villányi borvidék

Ha mindketten nagy borrajongók vagytok, akkor ezt egészen biztosan imádni fogjátok. Tartsátok az esküvőt a ország egyik legimpozánsabb borvidékén, Villányban.  A Bock Hotel Ermitage és Óbor étterem ideális helyszínt nyújt mindehhez, de bőven belefér (már ha nagy a társaság), hogy kivesztek olcsón néhány vendégházat, aztán hadd szóljon.

Hortobágy

Ha igazi vidékies lagzit szeretnétek, a legjobb választás egy csárda, például a Tuba Tanya, ami a Hortobágyi-puszta szélén, Hajdúszoboszló és Nagyhegyes határában, akácfák árnyékában bújik meg. A puszta varázslatos, az ősi hagyományok az orrod előtt elevenednek meg.

Noszvaj

A csendesebb természetközelibb vidék vonz? A Nomád Hotel – Noszvaj pont ilyen! Flancmentes, hangulatos kedves helyszín nagy udvarral, kerttel, de vannak belső rendezvénytermek is rossz idő esetére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top