Magyarország kúl

Mi kerül ezen a budai lakáson 1,8 milliárd forintba?

Hihetetlen, hogy ilyen magas összegért árulnak lakást Budapesten.

Magyarország ingatlanpiaca az utóbbi két évben rendesen felpörgött (főleg az Airbnb térhódítása miatt), az ingatlanárak először a Deák tér és a bulinegyed környékén emelkedtek meg, majd ez magával húzta az egész várost. Hogy egy belvárosi garzonért akár 25-30 milliót is elkérnek, abban szinte semmi meglepő nincs, de hogy akad lakás Budapesten (ezen belül Budán), ami többe kerül, mint 1 milliárd forint, az azért meglepő.

Az ingatlan.com adatbázisában kizárólag Budára kerestünk, a találati listát pedig úgy rendeztük, hogy első helyen a legdrágább ingatlan szerepeljen. A Vár-béli Anjou residence 600 négyzetméteres lakása jött fel, a hirdetési szöveg hozzá a következő: “Az épületben 4 ingatlanból alakítottak ki egy magánlakást, ahol az egész felső két emeletet foglalja el az egyik tulajdonos. Az Anjou Residence az egyik legnagyobb presztízzsel bíró épület nem csak Budapesten, de egész Magyarországon is . Az előkelő Várnegyedben található,minden kényelemmel,a nyüzsgő várostól pár lépésre. A 600 m2 es ingatlan magába foglal 5 hálószobát, 9 fürdőszobát, egy külön vendég lakást, 2 teljesen felszerelt konyhát magas luxus felszereltséget, úgy mint borhűtőket, külön irodát, bár és biliárd asztalt, infraszaunát, 6 földalatti parkolóhelyet. A lakás panorámája Budapestre hihetetlenül szép, és egyedi.”

Képek a hirdetésben.
A Budai Vár drága hely.
De legalább exkluzív.
És ha már: mi kerül ezen a parasztházon 40 millióba?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top