Magyarország kúl

Ennyi izommal lett európai top 10-es bajnok a kaposvári testépítő

Európa 10 legjobb testépítője közé került a kaposvári Páli Gábor, aki az elmúlt években tíz kiló izmot szedett fel amúgy is végletekig kidolgozott testére. Mi lehet a következő célja?

"Nem azok a győztesek, akik soha nem hibáznak, hanem azok, akik soha nem adják fel!"Még 8 nap…

Közzétette: Páli Gábor – 2017. szeptember 14.

Csaknem egy héttel a barcelonai Arnold Classic után újabb külföldi versenyén állt színpadra Páli Gábor. Európa legrangosabb rendezvényén és egyben a legnagyobb expóján, a csehországi EVLS Prague Showdown-on a top 10-ben végzett szombaton.

A Wabba világbajnok testépítő négy év után indult újra versenyen. Ez idő alatt sem pihent és csaknem plusz tíz kiló izmot szedett fel.

Közzétette: Páli Gábor – 2017. szeptember 9.

A felkészülés pedig nem áll le, hiszen a következő állomás Magyarország legerősebb versenye, a november negyedikei Superbody lesz, ahol Gábor a GP-ben (Grand Prix), azaz a legnagyobb kategóriában mutathatja meg magát.

– Négy év kihagyás után számomra ez a szezon arról szól, hogy lássam magam: hol tartok, és mi az, amin a jövőben javítanom kell – mondta Páli Gábor a kapos.hu-nak. Hozzátette: egy-másfél éven belül szeretné azt elérni, hogy a nemzetközi élvonalban versenyezzen.

Még bajnokok:

Nézegessen bicepszeket, ha már egy rakás érmet nyertünk a szkander vb-n!

Egerszegi Krisztinára a legbüszkébbek a magyarok

Olimpiai bajnok oktatja a tornát Szombathelyen

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top