Magyarország kúl

A Wizz Air atyja lett az év üzletembere

Az EY Az Év Üzletembere díjátadóján csütörtök este Budapesten a fődíjat Váradi József, a Wizz Air alapítója és ügyvezetője kapta, így ő képviselheti Monte Carlóban Magyarországot a World Entrepreneur of the Year globális döntőjében.

Váradi József, a Wizz Air ügyvezetője (MTI-fotó: Bruzák Noémi)

A döntősök között szerepeltek a közép-európai szinten is piacvezető baromfitermelő Master Good cégcsoport tulajdonosai, Bárány László és fiai, ifj. Bárány László és Bárány Péter, valamint Szabó Antal, a Poli-Farbe alapítója és ügyvezető igazgatója, akinek festékgyártással foglalkozó vállalata szintén piacvezető Magyarországon.

Az üzleti élet képviselőiből álló bírálóbizottság különdíjasokat is választott. Benes Anita, a divatiparban tevékenykedő Dalaarna alapítója és vezető tervezője, Lám István, a digitális alapú okos megoldásokra szakosodott Tresorit ügyvezetője, Rózsa Balázs, a mikroszkópgyártással foglalkozó Femtonics alapítója és Szilassy László, a folyamatirányítási egységeket fejlesztő Gamma Digital vezetője nyerte el ezt a kitüntetést.

(via MTI)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top