Magyarország kúl

A metál nagyjai jönnek a Fezenre

A Mr. Big, az Enter Shikari és a Fozzy után újabb három fellépő vált ismertté a jövő évi Fezen fesztiválon: Székesfehérvárra érkezik a Helloween, az Epica és a műfaj sztárjai alkotta supergroup, a Metal Allegiance.

Első alkalommal koncertezik Magyarországon a Metal Allegiance supergroup. Az ex-Dream Theater, ex-Avenged Sevenfold…

Közzétette: FEZEN Fesztivál – 2017. december 6.

A szervezők tájékoztatása szerint a 21. Fehérvári Zenei Napokat 2018-ban július 25-től 28-ig rendezik meg a székesfehérvári MÁV-pályán. A most bejelentett zenekarok a fesztivál nyitónapján lépnek majd színpadra.

A Helloween egyedülálló koncertsorozatba kezdett, ennek egyik állomásaként fellép 2018. július 25-én a fesztiválon: a…

Közzétette: FEZEN Fesztivál – 2017. december 6.

Több mint három évtized dalaiból válogatva, maratoni programmal tér vissza Székesfehérvárra a német power/speed metal stílusteremtő bandája, a Helloween. A szimfonikus metalt képviselő, holland Epica a férje révén Magyarországhoz is kötődő Simone Simons vezetésével érkezik a Fezenre.

A Metal Allegiance igazi szupercsapat, hiszen tagja a Dream Theater, az Avenged Sevenfold egykori dobosa, Mike Portnoy, a Megadeth basszusgitárosa, David Ellefson, a Testamentből ismerős Alex Skolnick és Mark Meghis, valamint az Overkill énekese, Bobby Blitz. Ők ebben a formációban először lépnek magyar közönség elé.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top