Magyarország kúl

Ilyen a budapesti repülőtér új VIP várója

A budapesti reptér új szolgáltatást indít, amelyet a VIP-utasok élvezhetnek a várótól a repülőgéphez és a repülőgéptől biztosított luxustranszferen át a külön utasbiztonsági csatornáig.

A budapesti reptér új VIP-várója (forrás: bud.hu)

A prémium kényelmet kereső utasok immár a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren is igénybe vehetnek exkluzív szolgáltatást, amely számos személyre szabott megoldást kínál. A reptér közleménye szerint a  szolgáltatás része a dedikált kísérő a teljes repülőtéri tartózkodás idejére, a gyorsabb be- és kiszállás, a hordár, és privát sofőrös transzfer is kérhető a város és a repülőtér között.

A szolgáltatás bázisa a 2A Terminál indulási szintjén található új VIP váró, ahol minőségi étel- és italkínálat várja az üzleti és egyéb VIP utazókat, akik, ha idejük engedi, a repülőtér egyik éttermének étlapjáról is rendelhetnek. A váróban a legmodernebb technikai eszközök, internetelérés és különlegesen kényelmes luxusbútorok állnak a vendégek rendelkezésére

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top