Magyarország kúl

Szombattól ismét lesz Gyerek Sziget

Június négy hétvégéjén idén is ingyenes programokkal várják a családokat a Hajógyári szigeten.

Most szombaton ismét a gyerekeké lesz a Hajógyári sziget, és mesés, játékos birodalommá változik négy hétvégén át, egész júniusban.

Az első hétvége (június 2-3.) programjaiból szemezgettünk:

  • A nyitónapon, június 2-án fellép Halász Judit, június 3-án a Kaláka szórakoztatja a gyerekeket. 
  • A színpadon szombaton a Világszép nádszálkisasszony és A kíváncsi Kiselefánt története elevenedeik meg; vasárnap Az aranyszőrű bárány, valamint a Bogár muzsika előadás látható.
  • Kint lesz a Karamella Cirkuszvilág, a sokszínű Kukutyin, a Csodák Palotája, a Játékbirodalom, a Kézműves Palota, a Kerek Perec gasztronómiai játszóház, az Elevenpark-laserpark, a MiniAldi, a Rossmann Ringató Liget, a Minimax Sátor és a Modellezők tere és a Generali KRESZ Park is.
  • Az M2 egy biztonságos kalandparkkal várja a lurkókat, a Generali Sportparkban két-két hétvégente más sportokat lehet kipróbálni.
  • A Sárkány kertje Shaolin akadálypályán lehet gyakorolni, itt Kung-fu Wu-Kung és oroszlántánc-bemutató is lesz.
  • Ideköltözik a Siklósi Vár is királylány- és apródképző játszóházzal: itt a család összes tagja beöltözhet apródnak vagy hercegnőnek, hogy utána elkészítsék a fotót az uralkodói családról.

A jól megszokott állatsimogató és ugrálóvárak mellett lesznek még újdonságok és izgalmas helyek, csak győzzétek végigjárni!

Fotó: Thinkstockphoto

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top