Sztárok

Liptai Claudia elárulta a titkát

A Megasztár háziasszonya bevallotta, mitől érzi ennyire jól magát a bőrében. Elmondása szerint a kiegyensúlyozottságához nagyban hozzájárult a szerelem és önmaga elfogadása is – írja a Blikk.

Liptai Claudia elárulta a titkátLiptai Claudia állítja, a szerelem a legjobb fogyókúra. Sokat jelentett számára az a tény, hogy elfogadta magát, megbékélt a helyzetével, sőt a magánéleti boldogság is rátett egy lapáttal, hogy jól érezze magát a bőrében – jelentette ki. A műsorvezetőnő szerint a nők jobban bírják a terhelést és a strapát, mint a férfiak, viszont férfiak nélkül mit sem ér az élet. „Tartsuk őket becsben, és kényeztessük őket a legjobb tudásunk szerint” – hangoztatja a bombaformában lévő műsorvezetőnő. Bevallása szerint akkor talált magára igazán, amikor elhatározta, hogy a nagy hajtásban meg kell állnia, és önmagára és a szeretteire is több időt kell szakítania. „Meg kell próbálni önmagát szeretnie az embernek, meg kell békélnie önmagával, azt kell mondani, hogy én vagyok a legjobb nő a világon, még ha nem is ezt érezzük reggelente a tükör előtt” – tanácsolta Liptai, aki ma már csak nevet az egykori duciságán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top