nlc.hu
Meghitt percek

Karácsonyi segítő angyalok

Tudd meg, melyik angyal segít neked karácsonykor!

Megnéztük, hogy melyik jegy szülötteinek melyik angyallal érdemes együtt dolgoznia az idén a karácsonyi előkészületekben. Az angyalok abban segítenek neked, hogy minden a legnagyobb rendben legyen, és ne az előkészületek vonják el a figyelmedet. Így teljes egészében az ünnep valódi lényegére, a bensőséges pillanatokra és a szeretetteli kapcsolódásokra figyelhetsz.

Karácsony közeledtével egyre közelebb kerül az Ég a Földhöz, legalábbis spirituális értelemben. Ilyenkor egyre könnyebben érzékelhetjük a láthatatlan segítőink közelségét, karácsony napjaiban pedig szinte kézzelfoghatóvá válik az angyali jelenlét mellettünk. Legalábbis, ha az angyalokra koncentrálunk, és nem a rohanásra, az utolsó pillanatos teendőkre, és az egyéb ünnepi feszültségforrásokra. 

Kos

A karácsonyi előkészületek egy kicsit zavarosnak tűnhetnek a számodra. Kétségbeesetten akarsz visszaemlékezni arra, hogy mi hogy volt tavaly, de valójában már tavaly is elhatároztad, hogy jövőre minden máshogy lesz. Jophiel arkangyal segít neked rendet vágnod a zavaros helyzetekben és segít abban, hogy megtaláld a nyugalmat a karácsonyi előkészületekben épp úgy, mint az ünnep napjaiban.

Bika

Egy elvarázsolt világban érzed magad karácsony közeledtével. Az idén szeretnéd mélyen átélni a karácsony hangulatát, és most valóban az ünnep lényegére szeretnél koncentrálni a külsőségek helyett. Talán már meg is találtad a neked legmegfelelőbb karácsonyi zenéket, de ha nem Sandalphon arkangyal segít ebben. Ő az az angyal, aki segít összekapcsolódnod a karácsony lényegével, a valódi szeretet és a fény megszületésével.

Tudd meg, melyik angyal segít neked karácsonykor!

Ikrek

Decemberben változnak a kapcsolataid: Most megmutathatod a valódi arcodat másoknak, és felismerheted mások valódi arcát a sok felszínes látszat mögött. Abban, hogy mindenkivel megtaláld a harmóniát, és hogy mindenkivel meggyógyuljon a kapcsolatod Raguel arkangyal lesz a segítségedre. Ő abban segít neked, hogy felismerd: valójában mindannyian elismerésre, szeretetre és odafigyelésre vágyunk.

Rák

A készülődés és az ünnep időszakát most belső utazásként kellene felfognod. Igen, tudom, milyen sok a külső zaj körülötted, és azt is tudom, mennyire zavar, hogy nem tudod megadni mindenkinek azt, amire vágyik. Zadkiel arkangyal segít neked abban, hogy ezt az időszakot elcsendesedésben, befelé figyelésben és a belső hangodra hallgatással tölthesd. Ha figyelsz az intuíciódra mindenkinek a legjobbat adhatod.

Oroszlán

Az év végi hajrá felboríthatja a ritmusodat. Talán eddig sem abban a ritmusban éltél, ahogy kellett volna, de a nagy igyekezetben szinte teljesen lemondasz a testi és lelki igényeidről. Rafael arkangyal segít abban, hogy megfelelő mennyiségű alvást, pihenést, mozgást és minőségi táplálékot adhass a testednek. Fogd fel ezt úgy, mint egy ajándékot önmagadnak. Karácsonyra egészségesebb testet és nyugodtabb elmét adhatsz magadnak.

Szűz

Miközben arra figyelsz, hogy mindenki vágyait teljesítsd karácsonyig elsikkadnak a saját vágyaid. Kezded elveszíteni a fókuszt, és kezdesz összezavarodni abban, hogy mi az, ami valóban fontos a számodra. Ideje kapcsolatba lépned Mihály arkangyallal. Ő pontosan tudja, hogy mi a fontos neked, és mi a fontos a szeretteidnek. Mihály arkangyal segít összpontosítanod és az ünnepre hangolódnod úgy, hogy közben nem kell feladnod önmagadat sem.

Mérleg

Igazán az elemedben érzed magad karácsonykor. Nem is az a kérdés, hogy hogyan szervezd meg a legszebb ünnepet a családnak, hiszen ezt álmodból felkeltve is tudnád. A kérdés az, hogy a család mire vágyik, és hogyan hangolhatod össze a kívánságaikat a terveiddel. Ebben segít neked Ariel arkangyal, aki megmutatja, hogy hogyan tudod manifesztálni azt a gyönyörű, szeretetteli ünnepet, amit megálmodtál magatoknak.

Skorpió

Van benned némi félelem az ünnepekkel kapcsolatban. Ha belegondolsz nem is egyfajta lehetőségtől félsz, hanem sokféle forgatókönyvet látsz a szemed előtt arról, hogy mi minden lehet „nem tökéletes”. Érdemes lenne a félelmeidet átadni Ariel arkangyalnak, aki szeretetteli magabiztossággal ajándékoz meg téged. Ariel arkangyal segít abban is, hogy bátran szembenézz a máskor talán feszültségforrást jelentő családi programokkal is.

Nyilas

Karácsony közeledtével egyre többet gondolsz azokra, akik nem lehetnek már ott a családi ünneplésen. Ha úgy érzed, hogy hiányoznak neked az eltávozott szeretteid érdemes Azrael arkangyallal felvenned a kapcsolatot. Ő segít begyógyítani a gyász és az elválás sebeit. Azrael arkangyal szeretetteli jelenléte a gyógyír arra a helyzetre is, ha valakit a fizikai távolság, vagy az emberi egó harcai választanak el tőled az idén karácsonykor.

Bak

Olyan sokszor láttad már magad előtt, hogy milyen meghitt és bensőséges ünnepekre vágysz, de valahogy sohasem sikerült megvalósítanod azt. Raziel arkangyal segít neked abban, hogy a benned élő karácsonyi hangulat valóra váljon. Ő segít neked abban, hogy az ünnepek olyanok legyenek a külsőségekben is, mint amilyenek a lelkedben. Lehet, hogy nem olyan lesz, mint a filmeken, de összhangban lesz a legbensőbb hiteddel, az egészen biztos.

Vízöntő

El kellene engedned a régi mintákat, azokat a mintákat, amelyek mentén eddig készültél az ünnepekre. Az idei adventet és a karácsonyt tölthetnéd egy boldog és gyógyító burokban. Rafael arkangyal segít neked abban, hogy fellélegezhess a rohanásban, és a lehető legnyugodtabban és legegészségesebb módon záruljon az éved. Rafael arkangyallal együtt dolgozva meggyógyíthatod a szeretteidet és nemcsak a téli megfázásból, de a lelki bánatból is.

Halak

Talán még csak azt látod a karácsonyból, hogy mennyi szervezést, feladatot, kötelességet ró rád. De megláthatnád a másik oldalát is: Megláthatnád benne a lehetőséget, hogy visszanyerd az erődet és hogy újra összhangba kerülj önmagaddal. Most Raziel arkangyal segít abban, hogy visszanyerd az erődet. Raziel arkangyal segít abban, hogy ismét összekapcsolódhass a szíved mély bölcsességével és mindent átható erejével, amely segít meggyógyítani az életedet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top