nlc.hu
Meghitt percek

Aurelio karácsonya a börtön előtt

Aurelio a börtön előtti utolsó karácsonyára készül – bármikor jöhet a levél, hogy be kell vonulnia

Egy ideig ez lesz az utolsó, szabadlábon töltött karácsonya a ValóVilág egykori győztesének.

Bármikor jöhet a levél a Büntetés-végrehajtási Intézettől, hogy börtönbe kell vonulnia Aureliónak – így készül a karácsonyra, miután legutóbb jogerősen is elítélték. Egy korábbi ügyével összesen 3 év 5 hónapot kell a rácsok mögött töltenie.

Aurelio

Aurelio abban reménykedik, hátha enyhítik majd a börtönbüntetését jó magaviselet miatt (Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó)

A botrányhős nem fél a börtöntől, a javára akarja fordítani a rács mögötti időt, de a családja nagyon fog hiányozni neki, ezért a szeretet ünnepét mindenképpen velük tölti majd. „Az édesanyám, a nagymamám, a párom, meg a legszűkebb barátaim, akik igazából a családom” – vallotta be a Tények Plusznak adott interjúban az egykori VV-győztes, akinek – mint mondja – nagy kő esett le a szívéről az ítélethirdetés után.  „Igazság szerint felszabadultabbnak érzem magam, mert tudom, hogy kábé mi vár rám. (…) Nem mondom, hogy várom a postást, de majd jön, amikor jönnie kell. Aztán próbálok így mindenhez pozitívan hozzáállni” – árulta el Aurelio.

A közelgő ünnep jó lehetőség számára, hogy a családjára koncentráljon. Aurelio nagyon meghitt ünnepnek tartja a karácsonyt, még ha ez nem is pontosan így volt mindig. „Igazából nagyon szeretem a karácsonyt. 2015-ben meghalt édesapám, akkor volt életem legrosszabb karácsonya, még ennél is rosszabb” – vallotta be a ValóVilág egykori győztese. Azt mondja, hogy ha édesapja elvesztését túlélte, akkor mindent kibír, de a szeretet ünnepét most ki kell használnia. „Nem tudom, mikor lesz következőre ilyen karácsonyom. Szeretnék most egy igazi fenyőt, hogy átérezzem az illatát, a fílingjét, mert eddig mindig műfenyővel karácsonyoztam. (…) A karácsony nekünk a szeretetről fog szólni, meg az ajándékokról” – ecsetelte.

Így készülnek a sztárok a karácsonyra:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top