nlc.hu
Meghitt percek

A Gáspár család idei karácsonya

Gáspár Beára kemény logisztikázás vár szenteste

Gáspár Győző felesége mindent megtesz azért, hogy a szentestét idén is együtt töltse a család, de ez nem fog olyan könnyen menni, mint azt elsőre gondolta.

Gáspár Bea azon aggódik, hogyan fogják összeegyeztetni azt, hogy a lányaik velük töltsék a szentestét. Mindketten kirepültek már a családi fészekből, így a szülőknek nem lesz egyszerű kitalálni, hogy szenteste kihez és mikor menjenek – írja a Blikk.

Gáspárék,

Lányaikkal közös karácsonyt szeretnének Gáspárék, de ennek kivitelezése nem lesz egyszerű – Fotó: Sajtószoba

„Lesz egy vitaköröm a lányaimmal, mert Győzővel még a mai napig azt szeretnénk, hogy szentestén együtt legyen a család. (…) Ugyanezt érzik a »vőjelöltek«, Attika és Krisztián szülei is” – árulta el a bulvárlapnak a Hal a tortán műsorvezetője, aki emiatt már most kétségbe van esve.

„Nehéz megoldani, hogy három órakor Nyíregyen, ötkor Nógrádmegyerben, hétkor pedig már Szécsényben legyünk” – jelentette ki. Bea asszony szerint ennek a kilogisztikázása lesz számukra a legnagyobb kihívás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top