nlc.hu
Meghitt percek

Rácz Jenőék karácsonya

Rácz Jenő felesége: „Michelin-csillagos menü vár rám szenteste”

Rácz Jenőéknek nagyon más lesz az idei karácsonyuk, mint az eddigiek.

Először ünnepelnek családként Rácz Jenőék, ráadásul a karácsonyt már az új otthonukban töltik. A sztárséf felesége elárulta a Story magazinnak, hogy lassan már kezd körvonalazódni, hogy melyik nap kinél lesz az eszem-iszom az ünnepek alatt.

Rácz Jenő,

Rácz-Gyuricza Dóri, Rácz Jenő és a kislányuk, Kamilla – Forrás: Story – címlap

“Mivel Kami még pici ahhoz, hogy kiszolgáljak egy akkora családot, mint a miénk, mi megyünk látogatóba. És az idei karácsony más lesz, mint az eddigiek, Jenővel és a lányommal először ünneplünk családként. 24-én átmegyünk édesapámékhoz ebédelni, este pedig otthon leszünk hármasban. Jenő főz,  tehát szenteste Michelin-csillagos menü vár rám” – árulta el Rácz-Gyuricza Dóri. 

A mindennapi nehézségek ellenére is a sztárséf párja roppan szerencsésnek érzi magát az életük és legfőképpen a családjuk miatt. “És hát mi lehetne szebb ajándék annál, mint hogy ülünk a kislányunkkal a fa alatt, és nézzük, ahogy elvarázsolják őt a karácsonyi fények” – vallotta be.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin - címlap

Kiemelt kép: Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top