nlc.hu
Meghitt percek

Kökény Attiláék idei karácsonya

Kökény Attila fogyózással készül a karácsonyra, hogy aztán jókat ehessen

Az énekes – aki már négyszeres nagypapa – a gyerekei és az unokái körében karácsonyozik majd.

Kökény Attila már nagyon várja a karácsonyt, mivel a munka miatt kevesebbet lehetett a családjával, pedig az énekesnek mindennél fontosabb, hogy minőségi időt tudjon a szeretteivel tölteni. 

Kökény Attila,

Kökény Attila az unokáival tölti a karácsonyt – Fotó: Sajtószoba

Az énekes a 4 unokájával ünnepel majd. „Bízunk benne, hogy nagy felfordulás lesz” – mondta viccesen a karácsonyáról a Mokkában. „A lányomnak, meg a fiamnak a két első unokája már jön-megy, megfog egy tollat, húzza végig a falon… brutális mind a kettő, de annyira hihetetlen, még számomra is, hogy már négyen vannak” – mesélte az unokáiról, hozzátéve: nagy bajban van az ajándékozással, mert már év közben annyira elhalmozták őket a nejével, hogy most nem nagyon tudnak mit adni.

Elárulta, hogy az egyik unokája imádja a buszokat és a tűzoltókocsikat, van otthon már legalább 170 darab busz. „És akkor mit veszünk karácsonyra? Hát, megvesszük a 170. buszt” – mondja viccesen. 

Kökény Attila arról beszélt, hogy ő a feleségével kettesben jár bevásárolni – ellentétben sok férjjel, ő türelmesen végigkíséri a nejét a plázában, de ez nem esik nehezére, mert ő is szeret shoppingolni. „Én nagyon szeretek vásárolni, főleg ruhát. Úgy mindenkinek, de különösen magamnak” – vallotta be az énekes, aki a karácsonyi evés-ivás kapcsán azt is elmondta, hogy ő már előre fogyózik az ünnepekre. „Most 79 kiló vagyok. Karácsonyig elérem a 78 kilót, az ünnepek alatt pedig 2 kilót felhízok. Este már amúgy sem tudok enni nehéz ételeket, meg nem is eszem már este, mert nem tudok aludni. Azért, hogy meg tudjam tartani ezt a formámat (a Dancing with the Stars alatt 8 kilót fogyott – a szerk.), arra vigyázni kell. Ha karácsony, ha nem, ezt muszáj. Januártól pedig elkezdek mozogni is heti rendszerességgel” – árulta el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top