Mindenaminő cikkek

Lájkrekorder cikkek az NLCafén

Sáltanácsadás, Feldmár az önzetlenségről, Ózd másik arca – az elmúlt fél év legkedveltebb cikkei mind-mind teljesen eltérő témában íródtak. A változatosságot díjazták az olvasóink.

Fél évről fél évre egyre több lájkot kapnak a cikkeink. Most bemutatjuk az utóbbi fél év top 10 cikkét – a Nők Lapja Café olvasói által leginkább szeretett írásokat.

10.
Egy aranyos kisfiú és egy kedves kutyus megható barátkozásának története videón. A képzeletbeli listánk alján ez a kisfilm szerepel, és ha végignézi az ember, abszolút érthető is. A Down-szindrómás fiú nem szeretne fizikai kontaktust a kutyával, akit a végén aztán mégis megölel. 3743 lájkot kapott az erről szóló cikkünk.

9.
Ózdról sajnos mindenkinek rögtön egy szürke, elhagyott gyártelep jut az eszébe. Herceg Ákos fotós Ózd mellett nőtt fel, és szerette volna megmutatni, hogy igenis vannak szépségek arrafelé is. Színes kerítés, dombok tövében megbújó pici tó, régi templom az erdő közepén – az Ózd másik oldala című cikkünket 3831 olvasónk lájkolta.

8.
Az egyszerű és nagyszerű kategóriában egy káposztás receptet imádtak az olvasók, és bizony mi is. Az a szép ebben a receptben, hogy ezzel gyakorlatilag lehetetlen hibázni, mégis valahogy senki nem gondolt rá – Gasztro rovatunkon kívül –, hogy ilyet is lehet. 4469-szer nyomtak rá lájkot az NLC olvasói.

7.
A top 10-es listára került egy megható videó: egy amerikai hajléktalan veterán csodálatos átalakulását 5683-an lájkolták. A filmben a szemünk láttára alakul át egy borzos hajú, loncsos szakállú férfi szinte üzletemberré. Az alkotók szerint nemcsak a külsején változtattak a hajléktalan férfinak, hanem az életén is.

6.
Szülőket figyelmeztetett a Facebook veszélyeire szerzőnk, akinek két kislánya van, és mindkét kislánynak a fotóit és adatait ellopták, és egy újabb profilt hoztak belőle létre. Okulásul írta meg történetét az édesanya, hogy mások ne járhassanak így. Tanulságosnak találta a történetet 6255 olvasónk, ennyi lájkot kapott ez a cikk a Nők Lapja Café oldalán.

5.
Természetesen egy karácsonyi videó is bekerült a legkedvesebb cikkek közé az elmúlt fél évből. Egy nyuszi és egy medve megható barátságáról, az ajándékozásról, a magányról, és persze a szeretetről is szóló filmecskét 9572-en kedvelték annyira, hogy megnyomták a lájk gombot.

4.
Nagy port kavart a női szerepeket firtató interjúnk Joós Istvánnal, aki a klasszikus női-férfi szerepek mellett állt ki. A nő munkája a férfi című cikkünk hatalmas vitát váltott ki, pontosabban elindított egy olyan párbeszédet különböző emberek és szervezetek között, amire szerintünk nagyon nagy szükség van. A lájkok száma itt átlépte a bűvös tízezret: 13 017 olvasó kedvelte az interjút.

3.
Könnyedebb téma végzett a negyedik helyen: a sálkötés fortélyait bemutató videót rendkívül sokan szerették. Sálat mindenki hord, és ha tálcán kapjuk a variálási lehetőségek garmadáját, pontosan 25-öt, persze hogy örülünk. Meg is látszik a lájkok számán a tartalom hasznossága: összesen 13 914-szer nyomták meg azt a bizonyos gombot a cikk felett.

2.
A dobogó második helyére Feldmár András, a népszerű pszichoterapeuta előadás-sorozatának beszámolója került. Ha ő beszél, mindig tömve az előadóterem, és cikkünket is rengetegen elolvasták. A „hogyan szabadulj ki valamiből, amiben nem is akarsz benne lenni” témakörét boncolgatja a cikk Feldmár örökzöld tanácsaival. A negyedik helyezettnél majdnem tízezer lájkkal kapott többet, összesen 23 272-t.

1.
És a mindent vivő, legnépszerűbb cikkünk az elmúlt fél évből 24 449 lájkkal a testvérek közötti különbségről szól, vagyis hogy anyaként hogyan éled meg az első és hogyan a második gyereket. A komoly és kevésbé komoly különbségeket számba vevő 10 pont meggyőzte olvasóinkat, hogy érdemes használni a lájk gombot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top