Mindenaminő cikkek

Cafeblog VIP program

A Cafeblog az egyetlen blogszolgáltató, amely a bloggerek munkáját anyagilag is honorálja. Idén már második alkalommal indítottuk útjára VIP programunkat, melyben havonta 1 millió forintot osztunk szét a legsikeresebb blogok között.

A Cafeblog VIP programjának lényege, hogy a programba jelentkező blogok teljesítményét folyamatosan monitorozzuk, és havonta a 20 leglátogatottabb blog írója között 1 millió forintot osztunk szét, az oldalletöltések arányában. A látogatottság azonban nem minden, nálunk a minőségi tartalom kiemelten fontos: külön jutalmazzuk minden hónapban a legjobb feltörekvő blogot.

A program azonban ennél sokkal többet is nyújt!

A CafeblogVIP programba felvett blogoknak profi háttérországot biztosítunk, workshopokat szervezünk, informatikai segítséget biztosítunk, bármilyen probléma esetén.

A CafeblogVIP blogokra a Sanoma profi sales-csapata szervezi a hirdetéseket. A blogra érkező hirdetésekért – a látogatottságtól függően – jutalékot fizetünk. Direkt hirdetés csak a blogger jóváhagyásával kerülhet ki.

A Cafeblog együttműködik több sanomás online termékkel, így a legjobb blogposztokat kiemeljük a Cafeblog.hu-n, a Nők Lapja Cafén, a Hir24-en és a Startlapon. Így a Top 20-ba akkor is lehetőség van bekerülni, ha jelenleg nem kiemelkedő a blog látogatottsága, de egyébként minőségi posztok születnek.

Részletek a VIP programról itt: http://cafeblog.hu/vip/

Cafeblog VIP program
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top