Mini kórház

Küldj egy mesét karácsonyra!

Az elmúlt négy hónapban több mint 3800 önkéntes meseolvasó vett részt a K&H gyógyvarázs mesedoktorok programján. Most te is csatlakozhatsz a közösséghez, hogy együtt segítsünk a kis betegeknek.

Sokan jelentkeztek önkéntes mesélőnek, de még többen vannak olyanok, akik bár szerettek volna, nem fért bele az idejükbe, vagy a közelükben nem találtak olyan intézményt, ahol felolvashattak volna a kórházakban gyógyuló kisgyerekeknek.

Most egy újabb lehetőség áll előttünk, hogy segítsünk!

Az internet segítségével olvashatsz mesét. Ezzel nemcsak egy gyermeknek szerzel örömet, hanem sokkal többnek. A kicsik bármikor újranézhetik a felvételt, amikor hiányzik nekik egy kis vidámság, és akkor sem érzik egyedül magukat,  ha éppen nincs látogatójuk a kórházban.

Küldj egy mesét karácsonyra!

 

Van kedvenc meséd?
Itt az alkalom, hogy sok-sok kisgyereknek örömet szerezz vele. A beteg gyermekeknek felolvasott mese segít elfeledtetni a bajt, a fájdalmat, hozzájárul a kis beteg lelki egészségéhez és ezzel együtt gyógyulásához is.

Ennyire egyszerű segíteni, a többit a K&H gyógyvarázs program odavarázsolja a beteg gyerekek számára. A K&H biztosítja a kórházakba a számítógépet, a Magyar Telekom pedig az internetet, így már csak a te meséd hiányzik, hogy a kis betegek gyorsabban gyógyuljanak!

Az első száz videó beküldője K&H gyógyvarázs kulcstartó macit kap ajándékba, amely nap mint nap emlékeztethet arra, hogy meséddel segítettél mosolyt csalni a beteg gyerekek arcára.

Segítségedet a beteg gyerekek nevében is köszönjük!

 

 

Jó meseolvasást kíván a K&H gyógyvarázs csapata!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top