Mini kórház

Légy karácsonyi Jótündér! Küldj egy mesét!

Jót tenni mindig fantasztikus érzés, karácsonykor pedig különösen az. Most akár tíz perc alatt lehetsz Mesedoktor, és a kórházakban fekvő beteg kisgyerekeknek szerezhetsz örömet.

Mit kell tenned?

Válassz ki egy mesét. Olvashatod, vagy akár fejből is mondhatsz egyet. Picit gyakorold be, és már jöhet is a következő lépés.

Amikor úgy érzed, készen állsz, vedd elő a webkamerát, a fényképezőgépet, vagy éppen a telefonod, és rögzítsd vele az ajándék mesédet.

Kérjük, a meseolvasást a következő mondattal kezd: „A következő mesét XY (név) küldi Neked a K&H gyógyvarázs mesedoktorok programon keresztül. Gyógyulj meg minél előbb!”

A mesét mondhatod egyedül, bevonhatod a barátaidat, vagy a családod is. Akár el is játszhatjátok az egészet, ha éreztek magatokban színészi vénát. Csak a képzelet szabhat határt a kivitelezésnek, a méretet azonban a technika felügyeli, ezért figyeljetek arra, hogy 300 Mbyte-nál ne legyen nagyobb.

Légy karácsonyi Jótündér! Küldj egy mesét!

 

Ha van kedved bábokkal vagy rajzokkal is illusztrálhatod, ha pedig a technika a kis újadban van, akkor meg is vághatod, hogy minél élvezetesebb legyen a kis hallgatók számára.

A kész videót a www.khgyogyvarazs.hu oldalon tudjátok feltölteni. A kórházakban fekvő beteg gyerekekhez pedig a K&H gyógyvarázs YouTube csatorna közvetítésével jut el a mesétek. a Telekom pedig az internetkapcsolatot biztosítja.

Az internet segítségével a mesék bármikor eljuthatnak a kis betegekhez, akkor is, ha a nagy hó miatt esetleg leáll a közlekedés, vagy egy influenzajárvány miatt látogatási tilalmat rendelnek el. Így a beteg gyerekek hétköznapjait folyamatosan örömtelivé varázsolhatják a mesék! Az eddig feltöltött 37 mesét több mint 3300 alkalommal látták a kórházakban fekvő kis betegek.

Segíts Te is szebbé tenni a beteg gyerekek ünnepét, és küldj egy mesét karácsonyra! 

További információk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top