Napi cuki

Gazdára talált a csivava, akit magára hagytak a tulajdonosai

Pablo megtalálta álmai otthonát.

2016 végén kedves, jó kedélyű fehér csivava érkezett az egyik New York-i kutyamegőrzőbe. Igen ám, de soha többé nem jöttek érte vissza. A megrettent kiskutya egy idő után csak ugatott – nem értette, hogy hol a családja, és hogy miért nem láthatja őket újra. Mintegy öt hónap telt el, mire a kutyamegőrző megelégelte a helyzetet, és kiírta a Facebookra, hogy vagy eladja, vagy elaltatja a kiskutyát.

Fotó: Facebook/AMA Animal Rescue

Ekkor avatkozott közbe az AMA állatmentő alapítvány, akik magukhoz vették a Pablo névre hallgató állatot. A férfiaktól különösen félt – valószínűleg negatív tapasztalatai lehettek velük korábban.

Fotó: Facebook/AMA Animal Rescue

Pablot elkezdték tréningre járatni, ahol a cél az volt, hogy a folyamatos ugatás helyett tanuljon meg ellazulni otthon, az emberek között. 2017 decemberére végre készen állt arra, hogy valaki örökbe fogadja.

Fotó: Facebook/AMA Animal Rescue

Maura McHale rögtön beleszeretett a kiskutyába, és hamarosan haza is vitte. Pablo már a kocsiban tudta, hogy hazatalált.

Forrás: The Dodo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top