Nincs tisztább a gyermeki örömnél

Látsz különbséget a két gyermek ruhája közt?

Az SOS Gyermekfalvak és a Vanish közös erőfeszítéssel dolgozik azon, hogy ez ne történhessen meg.

Most Te is segíthetsz a különbségek leküzdésében!

Minden Vanish termék megvásárlásával 50 forinttal támogatod
1000 hátrányos helyzetű gyermek több havi fejlesztését, felzárkóztatását, valamint az SOS Gyermekfalvak közösségi mosodáinak kiépítését.

Promóciós időszak: 2020. június 15. – október 31.

Főszerepben: a nevelőszülők

Mi a közös egy olyan foltban, ami egy gyermek ruháján hagy nyomot és egy olyanban, ami a lelkén? Hogy kellő szakértelemmel és odafigyeléssel mindkettőt el lehet tüntetni. Ez a pozitív hozzáállás hívta életre a Vanish és az SOS Gyermekfalvak idei közös kampányát, ami többszáz rászoruló fiatal életkörülményeinek javítását tűzte ki célul.
Mert ha arról van szó, hogy egy gyermeknek szüksége van tiszta ruhára vagy személyre szabott fejlesztésre, akkor nem lehet különbséget tenni szükség és szükség közt – ez az esély mindenkinek egyaránt jár!

Videónk szereplője egy olyan nevelőszülőt alakít, aki már 12 gyermeket nevelt az SOS Gyermekfalvak nevelőszülői programjának keretein belül. Az ő emlékei, élményei, tapasztalatai, amelyek a filmben látható, valódi nevelőszülők elmondásai ihlették. Általuk biztos lehetünk abban, hogy egy ilyen szép hivatást vállaló anya, aki ilyen sok rászoruló gyermek útját egyengeti a hétköznapokban – nem hétköznapi erőfeszítések árán -, valamint mennyi lelki és fizikai folttal találkozik élete során.

Az SOS Gyermekfalvak

Az SOS Gyermekfalvak közel 400 gyereknek ad szerető, biztonságos otthont nevelőszülői családokban. Segítik a fiatalokat eredményes életkezdésükben és jövőjük kialakításában. Részt vállalnak közösségeik fejlesztésében. A nevelőszülői családok Kecskeméten, Orosházán és Kőszegen, valamint a települések 60 kilométeres körzetében, illetve Budapesten és Pest megyében élnek az SOS ingatlanában vagy a nevelőszülő saját házában. A nevelőszülők és az SOS további szakemberei – fejlesztőpedagógusok, pszichológusok – közösen dolgoznak azon, hogy a gyerekek behozzák hátrányaikat és a kiegyensúlyozott gyermekkoruk legyen.

Együtt gyerekekért, gyerekekről